dziś w Jeleniej widziana czerwona 145 chyba z koniczynką na DJ**** zaraz za salonem citroena (kolega mnie mijał jak stałem na poboczu:widziałem takze czerwoną 147 też na DJ (wyjeżdzała z parkingu) gdzieś obok PKO i Biedronki-nie kojarze ,bo już ciemno było.pozdrawiam kolegów
![]()
pozdrowionka dla kolegi z lustrzanką który dziś 156ką zawitał na maślicach i pstrykał foty seatowi i nie tylkodokładniej było to na tej drodze dojazdowej do magazynów na północnej - ja testowałem przepływkę i turbo - gdy już to zrobiłem i chciałem podjechać kolegi już nie było
pozdrowka dla czarnej 147 na kruczej dzis rano, odkiwalem
kolega w 156SW FL widziany na maslicach rowniez pozdrawiam. tak wlasnie widzialem z daleka ze ramki klubowe, ale kreciles sie tam i nazad, a ja potem musialem jechac dalej dokonczyc fotki. na pamiatke foto![]()
Pozdrowienia dla kolegi i kolezanki ze 156 z ktorym jechalem dzosiaj Piotra Skargi do dominikanskiego po 20
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Ja pozdrawiam kolegę/koleżankę ze 145, która zjeżdzała o 17 z obwodnicy Oleśnicy na Oleśnicę.
Ja jechałem moją czarną 156 za 145, jak zjechała dała mi awaryjnymi, nie zdążyłem odmrugać długimi![]()
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 na tablicach DPL... . Trasa Legnica - Lubin, przed Karczowiskami dziś po godzinie 13. Mrugnąłem, machnąłem, kolega odmachałgit
![]()