Mam do swojej 147. Kwestia organoleptycznego sprawdzenia czy podejdzie pod radio w 166. A gdyby ktoś miał schemat pinów z tyłu radia w 166 to by było tym lepiej bo w miarę świadomie można by było sprawdzić ewentualnie pokombinować
Mam do swojej 147. Kwestia organoleptycznego sprawdzenia czy podejdzie pod radio w 166. A gdyby ktoś miał schemat pinów z tyłu radia w 166 to by było tym lepiej bo w miarę świadomie można by było sprawdzić ewentualnie pokombinować
Z tego co się orientuję to nawet loudlink jest inny do 147 i 166 tak więc taki test na wiele się nie zda. (tu może się jakiś fachowiec wypowie np szerszeń). Ale gdyby jednak podeszło do 166 to moi rodzice mieszkają między Namysłowem a Kluczborkiem i jeżdżę do nich przez Brzeg. Nie wiem kiedy pojadę ale jakby było po co to może bym zahaczył. Ale nie ma nikogo bliżej ze 166?
czy jest na forum osoba która próbowała tego urządzenia do 166 i stwierdza,że to nie działa ?
http://allegro.pl/cyfrowa-zmieniarka...509656840.html
Mieszkam blisko Rumii. Mogę to kupić i w końcu okaże się czy to działa czy nie. Zawahałem się, bo nie wiem czy ktoś to sprawdzał czy nie.
jeśli ktoś to zakupił to do tej pory jeszcze się nie pochwaliłprzetrzyj szlak i daj znać
![]()
Ostatnio edytowane przez Dawid_Zielu ; 20-03-2011 o 08:46
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Może koleś się zgodzi podłączyć na próbę bez kupowania. Sprawdź!
No spoko. Jestem jutro u niego z rana i przed południem dam znać czy to działa w naszych autach.Jak nie będzie działać to mogę to na bank oddać, więc nie ma problemu.
Super!
Przećwicz wyciąganie ICS'a bo pewnie sobie nie poradzą...
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Ooo to ja też czekam z niecierpliwościąPodejrzewam że jak się okaże że zadziała to facet nie nadąży z wysyłaniem paczek
![]()