koledzy co z ta zmeniarka - emulatorem? Bylbym czyms takim zainteresowany tylko czyms sprawdzonym co napewno dziala :-)
koledzy co z ta zmeniarka - emulatorem? Bylbym czyms takim zainteresowany tylko czyms sprawdzonym co napewno dziala :-)
Moim zdaniem tracicie czas. Na razie jest tylko loudlink.
Alfa Romeo 166 3.2 V6 TI
No i temat umarł :/
Pewnie dlatego umarł, bo niestety nie zadziałało.....coś mi się wydaje, że jesteśmy skazani na loudlinka albo coś tam jeszcze co jest na e-bay i co napewno współpracuje z "ICS".
rozmawiałem przez PW z MichałGdy o tym emulatorze, miał jakoś na dniach podjechać i dać znać.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
oj tam skazani, 3 dni roboty i jest radio standardowe w miejsce navi, panel w środku, subwoofer i odseparowany przedni zasilany ze wzmacniacza![]()
Już widziałem takie i inne rzeźby. Jest parę wątków na forum o tym. To wychodzi wioska jak dla mnie.... Może ktoś tak lubi ale dla mnie to profanacja 166.
bez przesady, panel jest ukryty sterownie to bardziej z pilota IR, a efekt nieporównywalny nawet z DSP
nie mówiąc o tym że dźwięk można kreować wtedy jednostką centralną i ma się całkowity wpływ na wszystkie elementy systemu.
Zresztą co ja będę gadać, Marko wiesz gdzie mnie szukać, zapraszam na odsłuchy![]()
Ostatnio edytowane przez piter1984 ; 04-04-2011 o 20:28
Temat nie umarł. Panowie z tej firmy są niepoważni. Nie można się z nimi skontaktować, bo nie odbierają mojego numeru już. Zadzwonił mój kolega i powiedział, że mieli się ze mną kontaktować a on na to, że nikt do nich nie dzwonił z gdyni od alfy 166 :| Suma sumarum jadę do nich jutro. To moje ostatnie podejście do tych gości. Widziałem u mojego kumpla ostatnio mega sprzęcik firmy manta. Nawi wraz z emulatorem ? Tak się to nazywa co łączy się przez fale radiowe ? Jak nie uda się ze zmieniarką to kupię właśnie ten sprzęcik. Kombinowanie z ramką i wstawianie tam radia nie ori to pomyłka. Nie w tym aucie.
hehehee nie zatrybiłem.... faktycznie. Masz u siebie zamontowane? W końcu jesteś elektrykpogadamy jutro
Tylko czy telefon wtedy działa bo Ty nie masz.