Sprawdź tylko czy maja rozstaw 5x98 i otwór centrujący 58,1.
Sprawdź tylko czy maja rozstaw 5x98 i otwór centrujący 58,1.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No to spoko. Fakt pozostaje jeden - bez obniżki na zawiasie będzie to wyglądało słabo. Najszybszą opcją jeśli amortyzatory są w dobrym stanie byłby zakup sprężyn z Ti.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ja mam w 147 18" z oponą 225/40 i powiem krótko bez obniżenia zawieszenie Alfa wygląda śmiesznie do tego stopnia, że ze zmiana na letnie koła czekałem do momentu aż na aucie pojawi się sportowy zawias...
http://allegro.pl/show_item.php?item=1547451742
a było zapytać i bym poszedł do Bartosza ( mam do niego ok 150metrów ) i zobaczył albo nawet zabrał je na serwis do sprawdzenia jak byś chciał
Spoko. Nie wiedziałem, ale skoro go znasz to zapewne wiesz, ze kupiłem te koła mocno okazyjnie. Jeszcze tylko musze kupić dwie opony i wrzucam je na samochód.
Co do prześwitu, to moim zdaniem nie będzie tak źle, ale pożyjemy zobaczymy. Generalnie gleby w przyszłości nie wykluczam
Pozdro.
Skoro zacząłem ten temat to pociągnę go do końca.
Felgi oddałem do prostowania, dwie są idealnie proste, jedna minimalnie skrzywiona, druga trochę bardziej. W piątek odbiór i montaż. W weekend pewnie wrzucę zdjęcia.
Nie dawało mi spokoju jak to będzie wyglądać na standardowym zawiasie i znalazłem taka 147 na 18.
Jęsli u mnie będzie wyglądać tak samo to będe mega zadowolony i obejdzie się bez gleby.![]()
..... powered by www.cinsoft.pl
Brawo za odwagę. Ja bym nie założył 18ek na warszawskie ulice .
Raczej wyglądać będzie tak:
Załącznik 23855
tak
Załącznik 23856
lub tak
Załącznik 23857
Jak pisałem wyżej u mnie zaraz po tym jak się pojawiły na seryjnym zawieszeniu zostały ściągnięte i wróciły dopiero po zmianie zawieszenia...