Sory Szerszeń, nothing personal, ale żądny pozostawienia odrobiny grosza przy d...e napisałem jeszcze do audiostrady obszernego maila w sprawie ich urządzenia, czekam na odpowiedź ze szczegółami.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
kolego co do alternatywy laudlinka o której piszecie powyżej to może i taniej jest ale, montaż wiąże się z wyjęciem panelu radia jak się nie mylę żeby wpiąć kostkę a więc przy sprzedaży auta zabawy troche żeby nie sprzedać z emulatorem. jeżeli sam to zamontujesz to pół biedy ale jeżeli nie chce Ci sie bawić z grzebaniem to za montowanie biorą 80 pln wiem bo pisałem do nich wczoraj a więc już robi cię 450, ja wolę dołożyć 50 i mieć laudlinka którego zawsze mogę odpiąć i nie sprzedam go z autem.
kolego ale nie każdy jest samoukiem i sam to wykona. jak dla mnie ważniejsza jest wygoda i wole dopłacić i mieć możliwość demontażu w parę sekund przynajmniej w przypadku tego gadżetu
Za to jak ktoś nie ma wiązki do zmieniarki to oszczędza sporo więcej.
Montaż 80zł? Zgłupieli?
BTW. ciekawe że pisałeś do nich wczoraj i odpisali, a na mojego maila o szczegóły techniczne urządzenia milczą.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
żuwik może warto do nich zadzwonić![]()
freeman to Ci powiem ze jestes wybitnym leniem i sceptykiemale skoro nie chce Ci sie to rozumiem ale raczej jedyny bedziesz
tak jak reszta, zalez mi na maksymalnym obnizeniu ceny, tak wiec spokojnie czekam na rozwoj sytuacji i moze nawet w swieta rzuce na tace za to hehehe
![]()
Oj Panowie, Panowie. Od początku warunki dyktuje Szerszeń i my jak te potulne baranki na to się godzimy. Zaproponował 500 i jest ok. Jeszcze nikt nie próbował z Nim negocjować. Żeby nie było, również jestem zainteresowany zakupem jakiegoś urządzenia, zamiennika oryginalnej zmieniarki. Jednak bez przesady z tą ceną. Przecież to ma służyć tylko do słuchania muzyki w czasie jazdy. Na koniec życzę Wszystkim wesołych Świąt i mokrego dyngusa.
Pozdrawiam