Widziałem ostatnio folder reklamowy (propspekt) Alfy GT. Było tam zdjęcie deski rozdzielczej, która była w większości w skórze. Fajne przeszycia wogół zegarów, nawiewów itd. Wygladało to naprawdę fajnie.
Były takie wersje wyposazenia ?
Widziałem ostatnio folder reklamowy (propspekt) Alfy GT. Było tam zdjęcie deski rozdzielczej, która była w większości w skórze. Fajne przeszycia wogół zegarów, nawiewów itd. Wygladało to naprawdę fajnie.
Były takie wersje wyposazenia ?
Pewnie za dopłata było to możliwe i pewnie tanie też nie było
Mnie zawsze zastanawiało czy były np. el. sterowane fotele? (nigdy się nie spotkałem w żadnych z modeli GT, 147 ani 156)
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
wrzuć skan jesli mozesz, ja nie słyszłem i nie widziałem nigdy deski w skórze w GT,
ciekawy jestem jak to wyglada
Kiedyś jak przeglądałem neta, znalazłem foto z deską obszytą na jasno
P.S.
Jak kupię wkońcu swoją GT to mocno przemyślę obszycie deski
Ostatnio edytowane przez Radek1713 ; 15-05-2011 o 19:44
dzieki koledzy
widziała by mi sie taka czarno czerwona, pasowała by mi do siedzen.Ciekawe ile kosztuje taki zabieg.
pzd.
Przecietnie tysiac. Plus pewnie drugie tyle za demontaz i montaz z powrotem. IMHO zabieg bez sensu, mija sie z celem w GT, tu wszystko psuje ten paskudny plastik z radiem nad szaltrem zmiany biegow...
Krajcok
GT JTD Q2 Rosso Scuderia 205 PS (historia)
XKR 4.0 V8 kompressor
145 1,7 16V - była
147 1,9 8V - była
GT 1,9 16V - była
156 SW FL 1,9 8V - była
164 3.0 V6 super - była
90 2.5 V6 quadrifoglio oro - jest
159 1,9 16V- jest
W sumie to się nie znam ale pomysł mam xD np. radio i szufladki, navi, etc. zdemontować i wrzucić car PC (wzorując się na car pc koleżanki Brery21). W ten sposób ograniczymy ilość zbędnych przycisków szpar itp. cały ten panel obszyć skórą w skórze tylko otwory przeszyte w koło nicią (i tutaj ujawnia się moja niewiedza bo nie wiem czy coś takiego ma prawo istnieć) co by pokrętła, przyciski, panel dotykowy dało się używać. Jak już wspomniałem nie znam się więc nie wiem czy dało by radę coś takiego stworzyć. Na pewno jeden duży minus to dosyć drogie wykonanie bo nie dość że obszycie skórą to jeszcze wykonanie takiego car PC ;P