Ad.1 za względnie niewielkie pieniądze zamówisz sobie wysyłkowo lub do odbioru osobistego w Fiat-Partnerze (katowickie ASO, gdzie dokonuje wszystkich "trudnych" zakupów do 33/75)
Ad.2. zamówiłem sobie w sierpniu zeszłego roku w ASO cały moduł (ramka + 3 nawiewy); jako że element był wybitnie deficytowy (na wyczerpaniu), włosi odszukali go w Volverze dopiero w kwietniu 2011 :-)
Tak więc mam teraz już dwa - nowy oryginał odstąpię w cenie zakupu (ze wszystkimi rabatami jakie mam w ASO), albo wyremontowaną używkę w cenie do ustalenia;
Ad.3. pompę zapasową odkupiłem ze dwa lata temu od jednego z forumowiczów, bo maja dawała podobne efekty jak Twoja; ale że byłem w tamtym okresie pozytywnie "nawiedzony" kupiłem oryginał Boscha i tamta leży - odstępię za free bez gwarancji że jeszcze działa
Mimo wszystko namawiam na oryginalnego Boscha (nawet z Allegro) - kosztuje coś ok. 270 pln ale na bardzo długi czas zapomnisz że masz pompę paliwa
Z racji tego , że chyba jesteśmy ziomalami proponuje w najbliższym czasie małego spota "33"? Co Ty na to?