spoko temat,
ale mysle ze przy btak kaprysnej jak teraz aurze to lepiej moze grila na kopcu se zrobimy i z luft biksy mogymy se poszczelac
spoko temat,
ale mysle ze przy btak kaprysnej jak teraz aurze to lepiej moze grila na kopcu se zrobimy i z luft biksy mogymy se poszczelac
Pogoda jest teraz kapryśna, ale za 3-4 tygodnie nie wiadomo co będzie. Może być naprawdę ładnie no i nad Chechłem te piękne okoliczności przyrody...możnaby nad jakiś zamek podjechać na jurze.
Ustalajcie datę, mi pasuje każdy weekend, na pewno pojawię się nad Chechłem i wezmę znajomych![]()
Czasami to aż mi głupio, że inni mają takie brzydkie samochody
jak będzie coś więcej wiadomo to też postaram się dopasować i może uda się wpaść, jeszcze alfa jest i będzie![]()
dobra chłopy jo na 50% moga wpaść na weekend 18-19 więc i na zlocie bym się pojawił..
robimy co na kopcu albo te chechło ?![]()
To jedziemy się potopić tego 18-19 :O Nazar zrób info w pierwszym poście
Ja może wezmę ze sobą duży ponton (chyba na 4 osoby jak dobrze pamiętam), o ile będzie dobry![]()
pontonem se po Rawie mozesz pływac,jak żeś widzioł na filmikach
jeszcze jeden: http://www.youtube.com/watch?v=23TcEVz5qEw
prze goście..oglądałem jeszcze kilka filmików z akademika i płakałem ze śmiechu
![]()
..szczególnie przy odcinku o koledze "Strumyk: xD
..co do spocika, mi to wszystko jedno gdzie..ale z checia wybral bym sie pod zamek
w Ogrodzieńcu, najlepiej tak abyśmy mogli stanąć na trawiastym parkingu pod samym Zamkiem..