night breakery osrama
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:47 ----------
night breakery osrama
night breakery osrama
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:47 ----------
night breakery osrama
Dzięki Klejek za foto... Jednak kontrast jest spory i na ten moment odpuszczam to rozwiązanie... Własnie zamówiłem zestaw żarówek H7 i W5W Philips Bluevision, bo koszt nie jest jakiś tragiczny, a przynajmniej będę miał ten sam odcień.
Dzięki za pomoc.
a możesz zrobić zdjęcie jak wygląda całość na bluevision, bo zawsze ciekaw wyłem czy naprawdę choć trochę przypominają one ksenonyz góry dzięki
U mnie Philipsy BlueVision jako pozycyjne + fabryczne ksenony (też Philipsa) działają i wyglądają już ok. Przy standardowych żarówkach pozycyjnych różnica w temperaturze barwowej pomiędzy nimi była powiedzmy "mało estetyczna".
...
Zakupiłem w poniedziałek te LEDy, dzisiaj paczka do mnie dotarła idę do garażu żeby sprawdzić jak swiecą. Męczę się żeby wyciągnąć gniazda w których są postojówki, przy okazji urwałem te "łapki służące do przekręcania (lamy DEPO, wiec się nie dziwie o O).
Założyłem LEDy, wsadziłem je do lamy, uruchamiam światła i co? I CIEMNOŚĆ!
Ponownie wyciągam, sprawdzam oglądam, przekładam te LEDy, a one nie chcą świecić.
Czemu ja mam takiego pecha że musiałem akurat trafić na zepsute (i to dwie na raz ;/)
Ostatnio edytowane przez Pfourul ; 22-06-2011 o 20:52
Witam,może głupio się zapytam,a próbowałeś je odwracać w gnieździe bo dla Led do duża różnica.
156 2.4 175 HP byla,159 Jtdm byla, 159 Tbi ,GT QV 170 HP Blackline ,Gulia Veloce 2.2 Q4
Wiem ze trzeba podłączyć LEDy odpowiednimi biegunami ;0, jednak te H6 mają niesymetryczne bolce przez co nie można ich inaczej wsadzić
Dzisiaj jadę na spota to zobaczę jak to wygląda w innych AR![]()