A kto napisał, że to coś zmienia? Z tą wersją limitowaną to coś zmyślasz
Strasznie drażliwi użytkownicy ostatnio bywają. Jakby mogli to by człowieka pobili.
Trochę więcej dystansu i luzu a wszystko będzie lepiej.
A kto napisał, że to coś zmienia? Z tą wersją limitowaną to coś zmyślasz
Strasznie drażliwi użytkownicy ostatnio bywają. Jakby mogli to by człowieka pobili.
Trochę więcej dystansu i luzu a wszystko będzie lepiej.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Mi akurat spojler odpowiada bo jest oryginalny gorzej jest z moimi światłami tylnymi. Lubię jeździć na mojej "świni". A co do tych naklejek to mi się rozchodzi o to że zbyt pstrokate to jest dlatego nie pasuje, może jak by to miało wygląd aluminium jak pisali to by było bardziej stonowane i pasujące i nie krzyczałoby tak.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Moim skromnym zdaniem te naklejki to kiepski pomysł, jestem na nie.
Lusterka wyglądają dobrze.
Proponuje taki tuning.
Doskonałe połączenie Stickerbomb i Rat styke
http://speedhunters.com/archive/2010/10/15/magazine-blog-fast-car-gt-gt-dragon-performance-s-rx-7.aspx
OMG
Jak będę chciała mojemu osobistemu na nerwach pograć, to obkleję mu 159Myślę, ze eksploduje w sekundę...
Tylko najpierw muszę naklejki zedrzeć z dziecka szafy
![]()
ja i ona - "iniemamocne"
Miałem takie naklejki na szafie poprzyklejane, gdy byłem w podstawówce.
Obrzydliwe.
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
Te naklejki też na myśl przywodzą wschodnią kulturę i do "posadzonego japońca", kompleksowo przerobionego może to pasować budując specyficzną całość.
Niestety, albo i stety Alfa to włoski samochód i zupełnie te nalepki mi nie pasują. Nie obraźcie się, ale dla mnie nadaje się to do galerii wiejskiego tuningu... Po prostu totalnie burzą moje odczucie estetyki związane z tym modelem, którym jeździłem przez 4 lata.
Oczywiście to rzecz gustu, ale autor jak sądzę chciał wysondować jak takie "coś" zostanie odebrane pośród alfowskiej braci, a że szczery jestem to piszę to co myślę.
Pozdrawiam.
- Rafał