Że oryginalny, to wcale nie znaczy od razu, że dobrze wygląda...
Że oryginalny, to wcale nie znaczy od razu, że dobrze wygląda...
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Co do oklejenia... Na pewno jestem na NIE, jeśli chodzi o plastiki wokół halogenów - to trochę lipa ...
Natomiast jeśli chodzi o lusterka... Ja u siebie czegoś takiego bym na pewno nie zrobił... Ale... Mega tragedii nie ma... Trafiały się o wiele gorsze rzeczy. Może na żywo to wygląda ciekawie - przydałoby się jakieś zdjęcie z ujętym całym samochodem.![]()
Co do spoilera to wg mnie jest najbardziej kiczowata rzecz w Alfach 156... Boże, jak to widzę w niektórych wersjach to mi wstyd, że posiadacze AR mogą z tym śmigać... I jak ktoś słusznie napisał - co ma do rzeczy fakt, że jest to jakaś edycja SuperMegaHiperwłoskiecacko.
dlaczego robicie OT? naklejka a spoiler to 2 rozne sprawy..
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
W sumie tak jak Baruś...te przy halogenach jak dla mnie nie nadają się...a te na lusterkach...no zawsze to jakieś urozmaicenie...no ale u siebie bym czegoś takiego nie zrobił...lusterka może ewentualnie bym pomalował "na włosko" tak jak kolega (sorry zapomniałem nicku) który miał tak pomalowane w swojej 147 na zlocie w Ustroniu![]()
Kolega Socik![]()
SocikZero4![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
siema Kuba. Jak zajadę do rodziców do Radomska to z kilometra Cię wypatrzę... hehe