Strona 16 z 21 PierwszyPierwszy ... 6789101112131415161718192021 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 210

Temat: Parę wątpliwości przy zakupie 147

sam88
    Gość

Domyślnie

Witam wszystkich
    Nie posiadam jeszcze alfy i dlatego piszę do was z takim pytaniem. Mam już upatrzoną na allegro http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-6...C18235353.html tylko nie wiem czy jest ta cena do stanu samochodu realna, proszę was o jakąś opinię na temat tego samochodu z góry dzięki

Moonika
    Gość

Domyślnie

Jeśli ktoś ją wytargał, za ok 5 tys EU.. to realna.. wziąwszy pod uwagę, że do tego dochodzą Ci jeszcze opłaty.. .. musiałbyś ją pooglądać na żywo, czy nie ma niespodzianek

sam88
    Gość

Domyślnie

no i tu jest problem bo dość daleko mam do radomia

Moonika
    Gość

Domyślnie

to moze na początek zastanów się , czy odpowiada Ci jeśli chodzi o kolor wyposażenie (!) czy silnik itd... jeśli widzisz w niej tylko okazje cenową, to mozesz się przejechać.. jeśli bardzo Ci sie podoba, to może masz jakiegoś kumpla, lub kogos z rodziny, kto mieszka w pobliżu i mógłby ją chociaż wstępnie zobaczyć... czy warta jest Twojej drogi.

sam88
    Gość

Domyślnie

co do koloru to super niezle wygląda, wyposażenie mogło być troszkę bogatsze ale może być a silnik odpowiada mi jak najbardziej ;D w tym problem że nie mam nikogo w tamtym rejonie ;/

Moonika
    Gość

Domyślnie

Może znajdzie sie ktoś.. kto sie bardziej zna niz ja.. sama dosć świeża jestem .. ale porównałabym ceny tego rocznika z tym samym wyposażeniem... jeśli byłoby podobnie.. a ty jesteś napalony, to musisz jechać ją sprawdzić, weź miernik lakieru.. podjedź na warsztat czy serwis i sie przekonasz.

krest1
    Gość

Domyślnie

Sporo 147ek do sprzedania nie posiada oznaczeń na klapie bagażnika, stąd moje pytanie - były wersje bez nich, klepane, czy widzimisię (odklejone ot tak, bo się komuś nie podobały)? Czy raczej nie ma na to reguły?

sam88
    Gość

Domyślnie

i tak pewnie zrobię tylko będzie trzeba jakoś wykombinować czas i zobaczymy co z tego wyjdzie

Dexter
    Gość

Domyślnie zakup alfy 147 wrocław

Witam
    Jestem nowy na forum i mam nadzieje ze już niedługo stanę się szczęśliwym posiadaczem alfy 147. Znalazłem taka we Wrocławiu http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-pro...C19616927.html i mam zamiar pojechać i obejrzeć. Proszę was o krótki komentarz na jej temat, może ktoś ja zna? Prosił bym o szczerą wypowiedź o niej czy na pierwszy rzut oka widać ze jest z nią coś nie tak? I ogólnie na co zwrócić uwagę przed zakupem myślę ze jeśli coś mnie zaniepokoi to będę chciał ją sprawdzić w ASO.
    Czekam na odpowiedź i pozdrawiam.

Użytkownik Romeo Avatar KlaudioOs
    Mieszka w
    Koszęcin
    Auto
    Alfa Romeo 2003' 147 1.9 JTD 140KM BOSE

Domyślnie

podejrzanie mały przebiegu oraz podstawowe wyposażenie, bez klimy wielo funkcyjnej kierownicy czy choćby tempomatu .. zdjęcia podejrzanie błyszczące i świecące,trzeba na zywo widzieć