Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: Wymiana panelu klimatyzacji manualnej na klimatronic

Virtuocity
    Gość

Domyślnie Wymiana panelu klimatyzacji manualnej na klimatronic

Witam wszystkich!
    Mam takie zapytanie jak w temacie: czy można wymienić panel klimatyzacji manualnej na klimatronic? Widziawszy takie panele za 200-300zł i jeżeli wymiana nie wymaga dwudziestego poziomu mechanika, to GDY już kupię sobie mój wymarzony samochód- będzie się zwał Alf co obwieszczam wszem i wobec- to po prostu dokonał bym takiej zamiany. Chyba, że jest inaczej, to proszę o sugestie.
    Pozdrawiam!

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    okolice Wieliczki
    Auto
    AR 159 & Jaguar XF

Domyślnie

Do wykonania ale nie na zasadzie P&P.. dodatkowo panel, wiązka od klimatronika, czujnik nasłonecznienia, siłownik sterujący klapami od strony pasażera i sporo wiedzy.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    http://www.forum.alfaholicy.org/czes...alfowskie.html

Virtuocity
    Gość

Domyślnie

Ajajaj... Czyli zasadniczo to daremna robota i na dobrą sprawę chyba nieopłacalna, co? Czy gdyby zawieźć auto do odpowiedniego warsztatu, to dało radę by to robić za jakąś rozsądną cenę?

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    okolice Wieliczki
    Auto
    AR 159 & Jaguar XF

Domyślnie

Daremna biorąc pod uwagę koszta i to, że na wydajności nic nie zyskasz.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    http://www.forum.alfaholicy.org/czes...alfowskie.html

Użytkownik Romeo Avatar KlaudioOs
    Mieszka w
    Koszęcin
    Auto
    Alfa Romeo 2003' 147 1.9 JTD 140KM BOSE

Domyślnie

skoro jeszcze nie masz auta, topo co pytasz sie? ten temat by już poruszany.. kup sobie z automtem klime i po co te kombinacje ?

Virtuocity
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał KlaudioOs Zobacz post
    skoro jeszcze nie masz auta, topo co pytasz sie? ten temat by już poruszany.. kup sobie z automtem klime i po co te kombinacje ?
    No ja jestem przekonany, że to forum jest dla takich osób jak ja- między innymi. Jak Ci się nie podoba, że o to pytam to nie odpowiadaj. Ty kolego w żaden sposób nie ucierpisz na tych kombinacjach, gwarantuję.
    Zastanawiam się czy taniej będzie zamienić manualna klimatyzację na klimatronik ale wygląda na to, że nie. Dziękuję Koledze jendriu za rzeczową odpowiedź, a koledze KlaudioOsowi polecam słownik jako lekturę na dobranoc

Użytkownik Romeo Avatar KlaudioOs
    Mieszka w
    Koszęcin
    Auto
    Alfa Romeo 2003' 147 1.9 JTD 140KM BOSE

Domyślnie

słuchaj, powinieneś dostać ostrzeżenie, za to że nie używasz wyszukiwarki, ponieważ ten temat był wiele razy poruszany... jak widać nie zapoznałeś się z regulaminem Kolego...
    a tylko zaśmiecasz forum kolejnymi bezsensownymi tematami, zresztą to logiczne że z manualnej klimy po przełożeniu samego panelu od tak nie zadziała

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał KlaudioOs Zobacz post
    słuchaj, powinieneś dostać ostrzeżenie, za to że nie używasz wyszukiwarki, ponieważ ten temat był wiele razy poruszany... jak widać nie zapoznałeś się z regulaminem Kolego...
    W rzeczy samej...

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:25 ----------

Cytat Napisał Virtuocity Zobacz post
    No ja jestem przekonany, że to forum jest dla takich osób jak ja- między innymi. Jak Ci się nie podoba, że o to pytam to nie odpowiadaj. Ty kolego w żaden sposób nie ucierpisz na tych kombinacjach, gwarantuję.
    Zastanawiam się czy taniej będzie zamienić manualna klimatyzację na klimatronik ale wygląda na to, że nie. Dziękuję Koledze jendriu za rzeczową odpowiedź, a koledze KlaudioOsowi polecam słownik jako lekturę na dobranoc
    Kolega widzę nowy na forum ale regulamin czytać trzeba. Osobiście radzę częściej korzystać z wyszukiwarki bo tematy często się dublują a przez to jest gorzej znaleźć a i serwer nie jest nieskończony. Pozdrawiam

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9JTDm

Domyślnie

ja również jestem zainteresowany wymianą manuala na elektronika w 147 1,9jtdm, więc jeśli ktoś życzliwy zechciałby przekazać mądre sugestie, to będziemy wdzięczni.