najpierw gaszę światła później silnik, uruchamiam w odwrotnej kolejności... tak więc nie od tego ..
najpierw gaszę światła później silnik, uruchamiam w odwrotnej kolejności... tak więc nie od tego ..
Witam jestem nowy wiec jesli jest to juz gdzies rozwiazane z gory przepraszam. Moj problem polega na tym ze wyskakuje taki problem na desce i po wymianie 3 zarowek z tylu nie swieci mi swiatlo drogowe ale co jest dziwne stop dziala a wychodzi z tej samej zarowki ma ktos moze jakis pomysl co to moze byc ?? Dodam ze zmienilem lewy z prawym i dalej jest to samo czy mogla gdzies pojsc instalacja?? Z gory dziekuje
Problem z postojówkami to standard w 147dlatego nie ma co kombinowac i kupywac zarowki za 20zł które nie wiadomo ile poswieca. Ja kupuje najtansze w tesco ( komplet 4zł nie pamietam dokladnie jakie maja oznaczenia) piluje jeden wtyk i koniec. U mnie swieca juz od okolo 3 miesiecy wiec nie mam na co narzekac. Dodatkowo z tego co wiem zarowki czesto sie przepalaja jak sie odpala silnik na wlaczonych swiatlach. Niby wg instrukcji 147 ma mechanizm wylaczajacy wszystkie pradozerne podzespoly ale widocznie nie dziala to w 100%
))
Alfa 145 1.4 TS
Alfa 146 1.4 TS
Alfa 147 1.9 JTD http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...tinictive.html
Auto od lutego, zawsze odpalam i gasze na włączonych światłach, problemu żaróweczek nei mam,
ale za to coś sie ostatnio wali z przeciw mgłowym i stopem, bo na wybojach pokazuje błędy.
147 powodów do zadowolenia
Hej sory Bocian chodzilo mi o mijaniaTeraz to mam juz wyjatkowa lipe bo oby dwie mi sie zepsuly i o malo co baba by mi w dupe nie wjechala wczoraj w nocy ;/ Co do stykow to co moze byc z nimi nie tak jak nowe zarowki sa
no i stopy dzialaja a przeciez to ta sama zarowka jest ;/
Witam, wybaczcie za odkopanolie tamatu ale mam problem jak użytkownik powyzej... Mianowicie tylna lewa żarówka mijania i stopu dwuwloknowa jest na sto procent sprawna tzn oba włókna nieprzepalone jednakże świeci tylko stop, natomiast mijania nie co skutkuje komunikatem left side light failure... Panowie, czy ktoś ma jakiś pomysł co może być przyczyną problemu? Z góry dziękuję za pomoc ☺️
Sprawdź wtyczkę, może styki zaśniedziały i nie łączą.
Panie i Panowie,
Left side light failure dopadł i mnie.
Nie działa tylne, lewe światło (P21/5W). Żarówka na bank dobra.Dwa razy wstawiałem nowąKtoś coś w tym temacie? Styki przeczyszczone i odgięte.