zakupiłem zestaw kabli zapłonowych ngk zestaw jest na cztery świece więc potrzebuje jeszcze jednego takiego zestawu czy tak?
zakupiłem zestaw kabli zapłonowych ngk zestaw jest na cztery świece więc potrzebuje jeszcze jednego takiego zestawu czy tak?
nie nie potrzebujesz, kable idą doo małych świec, głowne świece są połączone bezpośrednio z cewkami za pomocą gumowych kapturkow
czyli wszystko jest ok czy mam dokupić jeszcze fajki?
Zajrzyj pod maskę!!!
słuchaj kolo nie wydzieraj mi się tu bo jak brakuje ci kultury to po prostu zamknij usta i nie odwiedzaj tego tematu,a pod maskę zaglądałem i co z tego skoro widzę to co widzę czyli same kabelki a inni użytkownicy forum piszą jeszcze o fajkach cewki tylko niebardzo wiem czy to też mam zakupić.Skoro jesteś taki wódz to może pogadamy na inne tematy .Proszę o odpowiedzi normalnych ludzi nie przychlastów co uważają się za super znawców jak większość mechaników w moich stronach
bierzesz sie sam za naprawę więc powinieneś podnieśc maske i dostać sie do świec i wtedy kupować by dokłądnie wiedzieć jakie kojdy masz kupić.
trochę własnych chęci bo wystarczy odkręcić 5 śrubek i już wszystko widzisz, wiesz i się znasz.
nic nie musisz kupować żadnych fajek. Po prostu odkryj swiece pościągaj wszystko i dalej to już sam bedziesz wiedział co robić.
To prawda jak się człowiek bierze sam za naprawę to musi się trochę wysilić i rączki pobrudzić.
Faktycznie.Mea Culpa!