Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: kable zapłonowe

arek
    Gość

Domyślnie kable zapłonowe

zakupiłem zestaw kabli zapłonowych ngk zestaw jest na cztery świece więc potrzebuje jeszcze jednego takiego zestawu czy tak?

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    near zamość
    Auto
    156 1,8 ts 98

Domyślnie

nie nie potrzebujesz, kable idą doo małych świec, głowne świece są połączone bezpośrednio z cewkami za pomocą gumowych kapturkow

arek
    Gość

Domyślnie

czyli wszystko jest ok czy mam dokupić jeszcze fajki?

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Wieruszów
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.0 JTS LPG 2002r po LF

Domyślnie

Zajrzyj pod maskę!!!

arek
    Gość

Domyślnie

słuchaj kolo nie wydzieraj mi się tu bo jak brakuje ci kultury to po prostu zamknij usta i nie odwiedzaj tego tematu,a pod maskę zaglądałem i co z tego skoro widzę to co widzę czyli same kabelki a inni użytkownicy forum piszą jeszcze o fajkach cewki tylko niebardzo wiem czy to też mam zakupić.Skoro jesteś taki wódz to może pogadamy na inne tematy .Proszę o odpowiedzi normalnych ludzi nie przychlastów co uważają się za super znawców jak większość mechaników w moich stronach

michualex
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał arek Zobacz post
    słuchaj kolo nie wydzieraj mi się tu bo jak brakuje ci kultury to po prostu zamknij usta i nie odwiedzaj tego tematu,a pod maskę zaglądałem i co z tego skoro widzę to co widzę czyli same kabelki a inni użytkownicy forum piszą jeszcze o fajkach cewki tylko niebardzo wiem czy to też mam zakupić.Skoro jesteś taki wódz to może pogadamy na inne tematy .Proszę o odpowiedzi normalnych ludzi nie przychlastów co uważają się za super znawców jak większość mechaników w moich stronach
    bierzesz sie sam za naprawę więc powinieneś podnieśc maske i dostać sie do świec i wtedy kupować by dokłądnie wiedzieć jakie kojdy masz kupić.

trochę własnych chęci bo wystarczy odkręcić 5 śrubek i już wszystko widzisz, wiesz i się znasz.

nic nie musisz kupować żadnych fajek. Po prostu odkryj swiece pościągaj wszystko i dalej to już sam bedziesz wiedział co robić.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Wieruszów
    Auto

Domyślnie

To prawda jak się człowiek bierze sam za naprawę to musi się trochę wysilić i rączki pobrudzić.

syfon
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Dariusz156 Zobacz post
    To prawda jak się człowiek bierze sam za naprawę to musi się trochę wysilić i rączki pobrudzić.
    No niekoniecznie. Może jeszcze liczyć na pomoc kolegów, z większym doświadczeniem ,z forum.
    Musisz mieć cztery kable i cztery fajki. Nie podajesz do jakiego rocznika te kable. A to ważne. Wersje przed i po lifcie inaczej mają świece połączone i inny zestaw kabli.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Wieruszów
    Auto

Domyślnie

Faktycznie.Mea Culpa!

arek
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał syfon Zobacz post
    No niekoniecznie. Może jeszcze liczyć na pomoc kolegów, z większym doświadczeniem ,z forum.
    Musisz mieć cztery kable i cztery fajki. Nie podajesz do jakiego rocznika te kable. A to ważne. Wersje przed i po lifcie inaczej mają świece połączone i inny zestaw kabli.
    Dzięki za zrozumienie kolego kable już mam komplet ngk rocznik mojej 99
    Ostatnio edytowane przez arek ; 16-08-2011 o 19:04