Witam. Mam pytanie wie ktoś może czy da się zmnienić zawieszenie w alfie 156 na zwykłe bez górnych wahaczy itd. I czy jest taka możliwość czy raczej nic z tym nie da się zrobić. Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi
Witam. Mam pytanie wie ktoś może czy da się zmnienić zawieszenie w alfie 156 na zwykłe bez górnych wahaczy itd. I czy jest taka możliwość czy raczej nic z tym nie da się zrobić. Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi
To moze od razu z tyłu most i resory piórowe?
Pewnie ceny zawieszenia...Kup golfa 3... Tam jest normalne zawieszenie..
możnaa górne z dolnymi zamienić tylko wtedy prawy idzie do lewego i na odwrót.![]()
Ja myślę, że to źle sprecyzowane pytanie.....koledze pewnie chodziło, czy zmieniając np. obniżone zawieszenie (sprężyny, amortyzatory) na zwykłe musi zmieniać wahacze. Jeżeli dobrze zrozumiałem.......nie ma takiej potrzeby wahacze są te same, czyli jeżeli dobre mogą zostać.
A jak nie o to biega, to przyłączam się do wypowiedzi wyżej umieszczonych.![]()
dokładnie sprecyzuj swoje pytanie Robercik25, na marginesie skoro firma dala seryjnie wielowahacz to tak ma być i basta![]()
jeżeli chcesz zmienić z wielowahacza na mcpersony to zainteresuj sie zawiasem z Lanci Lybry. z tego co wiem ma tą samą płyte podłogową więc kto wie moze zawias podejdzie. Próbuj ,szukaj, sprawdzaj, mierz dowiaduj sie![]()
i nie zdziwił bym sie jakby większa część zawiasu podeszła z tempry, fiat lubi unifikacje części i ich stosowanie w wielu modelach tak że i ogladaj z suwmiarką jak bedziesz miał możliwość