Czesc, Mam takie pytanie, Czy kto podpiał mp3 do Ics'a, ma tzw "krótko" , cos w rodzaju Line in lub aux. Jak to zrobic, nic konretnego na forum nie znalazlem
Czesc, Mam takie pytanie, Czy kto podpiał mp3 do Ics'a, ma tzw "krótko" , cos w rodzaju Line in lub aux. Jak to zrobic, nic konretnego na forum nie znalazlem
najlepszym wyjściem jest Laudlink - emulator który jest plug and play. tylko że jest drogi. I trochę słabo szukałeś bo jest tu jeden kolega który podłączył DVD pod ICS i ma wszystko :d![]()
Jest o tym pelno na forum. Slabo szukasz.... Temat znany i nie lubiany. Generalnie nie ma takiej mozliwosci. Oczywiscie mozna rzezbic jak kolega podal ale bedzie mono. Mozna tez uruchomic zmieniarke i wpiac sie z audio (dziala zmieniarka ale dzwiek z mp3) ale to tez nie jest wygodne i kuleje. Innych opcji nie ma. Pozostaje loudlink za ~600zl i audiostrada za 400zl. Chcesz to kup nie to zapomnij.ygodne i kuleje. Innych opcji nie ma. Pozostaje loudlink za ~600zl i audiostrada za 400zl. Chcesz to kup nie to zapomnij.
nie tylko Loudlink, jest też urządzenie bodajże od audiostrada.pl, które współpracuje z ICS i jest dużo tańsze. Kolega rzeczywiście słabo szukał... mnóstwo tematów na forum było...
Ja się wlutowałem kablem zakończonym z drugiej strony Mini-jackiem w przedwzmacniacz kaseciaka. Wtyczkę wyprowadziłem do małego schowka na środku deski i działa idealnie. A kosztowało 3zł i 20 minut roboty (pomijając wyciągnięcie ICS).
To coś nowego. Daj jakieś foto z opisem gdzie się wlutowałeś Numberuno.
Opis jest tutaj:
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...-of-166-a.html
Żeby zobaczyć ilustracje trzeba być zalogowanym.
Dobra, czekam na maila po rejestracji. Jeżeli faktycznie to zadziała jako AUX IN pod kaseciaka to oznacza pełną funkcjonalność ICS z DSP nie rezygnując z telefonu i innych funkcji. Trzeba żonę do koleżanki wygonići zwalczyć to. Zobaczymy co tam na tym alfaowner wyczytam.
Wkleiłbym tutaj fotki, ale nie umiem z telefonu :/