Czy najnowsze wersje radzą sobie z odczytaniem przebiegu w 1.9 jtd cf2? Bo jak wiadomo są 2przebiegi skrajnie różne. W bravie 1,2 pokazuje z kolei przebieg ok 900 tyś a w to też nie wierze bo już dawno by się rozpadła.
Czy najnowsze wersje radzą sobie z odczytaniem przebiegu w 1.9 jtd cf2? Bo jak wiadomo są 2przebiegi skrajnie różne. W bravie 1,2 pokazuje z kolei przebieg ok 900 tyś a w to też nie wierze bo już dawno by się rozpadła.
No mi pokazuje normalnie w 156 105 km. Jest różnica miedzy kompem a licznikiem![]()
Od pewnego czasu używam alfaobd (jako betatester ;-) ) i zauwazyłem że prawie kazda centralka ma swój odometr i co ciekawe licznik uruchomień. To daje obraz jak intensywnie eksploatowano auto jak czesto było odpalane i jakie robiło przebiegi. W ogóle sporo danych tam jest ;-) i sporo obsługiwanych centralek. W niedługim czasie mam nadzieję podejmiemy próby uruchomienia tempomatu, przeciwgielnych itp (FES już to ogarnął).
Witam
Czy zakupienie zestawu z aukcji http://allegro.pl/diagnostyka-pl-fia...826145031.html pozwoli na bezproblemowe
'pobawienie' się tym programem przez laika jakim jestem? Kasowanie błędów poduszek itp?
Jestem nowy w temacie Alf i trochę się gubię z tymi wszystkimi oznaczeniami.
Alfa 147 jtd 2003
Pozdrawiam![]()
od PMfactory na pewno będzie ok, polecam! sam interfejs jest dobrze wykonany i wsparcie mają rewelacyjne
FES jest na pewno łatwy w obsłudze i poradzisz z nim sobie bez gadania
verdebiancorosso
Dzięki, zakupione![]()
Koledzy chciałem odczytać za pomocą FES-a który z czujników parkowania mi padł, ale jak łączę się z systemem partktonic to wyskakuje info że muszę mieć zarejestrowaną wersję FES-a. Ma ktoś może FES w pełnej wersji?