Porównuje do Mobila po wymianiie... Inaczej mówiąc nigdy nie trzymał na Mobilu tak idealnie ciśnienia jak teraz na Selenie.
Porównuje do Mobila po wymianiie... Inaczej mówiąc nigdy nie trzymał na Mobilu tak idealnie ciśnienia jak teraz na Selenie.
Selenia to wypas... zalałeś to co powinno być i trzymaj się tego![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Chyba coś w tym jest, też zalałem teraz Selenię i wg wskaźnika ciśnienia wyższe niż na Motulu i co ciekawe kontrolka ciśnienia gaśnie od razu a wcześniej świeciła przez chwilę po odpaleniu. Zobaczymy jak będzie wyglądała po mojej jeździe za rok, Motul był czarny jak smoła po 8,5kkm![]()
u mnie po kapitalce Shell po 10 kkm wygląda jak świeżo zalanyale słychać, że jest już lekko przepracowany....
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
www.flar-ital.pl
Ale pewnie też jeździsz normalnie, ja używam tego silnika zgodnie z jego przeznaczeniem, jak się rozgrzeje to pełny ogień![]()
ogień u mnie jest cały czaslekko nie ma
![]()
jak jadę jak emeryt i zamulam to więcej pali...![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
www.flar-ital.pl
u mnie czujnik raczej uszkodzony bo wskaznik sie nie podnosi . ale najgorzej martwila mnie czerwona kontrolka . w zimie przeszedlem na castrol i po tygodniu zgasla . dziwne co?
1. 164 TS biała ..była .2. 164 TS LPG zielona ..była.. 3. 164 TS niebieska ..jest ale na części,, 4. 164 TS czarna *była .5 164 2.0 V6 TURBO lpg bordo JEST