szarpie przy 3 ty obrotow, co to moze byc?
szarpie przy 3 ty obrotow, co to moze byc?
Skąd jesteś?
Jak długo masz ten samochód?
Widzę że masz 156 a nie 166V6TB czy czasem nie chcesz jej dopiero kupić? Tej z allegro?
Na obu paliwach?
Wyskakuje marchewa?
Jakie błędy pokazuje komp?
Sytuacje się powtarza dokładnie za każdym razem czy wybiórczo?
Kiedy zmieniałeś świece i przewody WN?
Kiedy wymieniłeś przewody podciśnienia sterowania i overboostu?
Czy sprawdzałeś szczelność dolotu?
I zasadnicze pytanie.... czy znasz się na autach? Czy pytasz bo już wszyscy inni mechanicy próbowali sił?
TO na początek żeby ogarnąć obraz rzeczywistości.
chyba go zastrzeliłes pytaniami![]()
Bo pacjent się pyta jakbym od nowości serwisował mu samochód. Nic o nim (aucie) nie wiemy a gość wali takim pytaniem. To nie forum wróżek.
zastanawiam sie nad ta z allegro, aut juz troche mialem: renault 19, honda civic 1.6, audi 90 2.3, omega 2.5tds, frontera 2.3td, takze troche czaje ale alfy nie znam ani nikogo kto ma dlatego pytam co o moze byc i ewentualnie jakie kosztty
To przecież Ci napisałem że wróżkami nie jesteśmy....... A skoro nie widziałeś auta nawet to sobie odpuść. To może być wiele przyczyn. W najtańszej opcji sterowanie turbiną. Koszty jeżeli nowe części to ogromne jak używki to kilkaset złotych. Ale nikt tu Ci nie napisze czy to to. Znam to ogłoszenie z allegro i nie tylko Ty się na to sępiszale problem w tym że sprzedający to jakiś maliniak i nie wiadomo ile kitu wciska. A ja mam za daleko żeby obejrzeć.