a na gg tylko się zapytałem czy się obraziłeś bo tak cicho siedziałeś nie odzywając się i że nie miałem nic złego na mysli...a ty na to spoko...bo miałem nadzieję że dasz już sobie spokój z tym a ty dalej i dalej to ciągniesz....czy ja wiem czy drogie???ty nie wymieniając panewek,nie kupując tłoków,nie szlifując wału korbowego,nie kupując uszczelki pod pokrywę zaworów bo jak sam stwierdziłeś że masz starąi nawet na tej fakturze nie było pierścieni na tłoki....
to za to zapłaciłeś 3 tys zł....bynajmniej tyle jest na fakturze którą od ciebie dostałem i tego brakuje na niej co ja wymieniłem...przypomnij sobie jak płakałeś na forum o hondzie...że ci facet takiego bubla sprzedał itd....to dla czego mnie to samo co ciebie nie mogło spotkać...????może ty też o wszystkim wiedziałeś jak ten co hondę ci sprzedawał...no tak jak pisałeś że twój tata go odkupi od ciebie...uważam że to była ściema bo ja swojemu tacie na pewno bym takiego samochodu nie sprzedał...może chciałeś żebym szybciej kasę nazbierał bo bałeś się że sie rozmyśle...bo dzwoniąc do mnie pytałeś się czy się nie rozmyśliłem...ze 2 lub 3 razy na pewno....