daj znać jak się zakończyła sprawa z poprzednim właścicielem twojej AR
daj znać jak się zakończyła sprawa z poprzednim właścicielem twojej AR
jezeli chodzi o silnik ten drugi to kupilam go za 1700zl plus wysylka 130zl,przekladka 1200zl z filtrami i olejem.Okazało się,że silnik nie chodzi tak jak powinien ,więc zadzwoniłam do goscia,który sprzedał mi silnik,a on powiedział proszę przyjechać,więc zapłacilam za wypożyczenie lawety 70zl i pojechalismy zawieźć autko,na miejscu okazało się,że coś gościowi nie pasuję ,że ma je naprawiać i nie chciał go przyjąć więc wykorzystałam swoje umiejętności perswazji i zaczęłam z nim dialog(chyba nie wiedział z kim zaczyna hehe))) ) i autko zostało u pana;] po prawie dwóch tygodniach jak powiedziałam ,że przyjadę zobaczyc to na drugi dzien zadzwonil żeby przyjechać po auto....A mało tego jak przyjechalam z autem do niego to powiedzialam ,że panewki stukają,wiec on na to ze to na bank nie panewki,a okazało sie ze panewki,jedna lekko stukała ale sie nie obruciła.Wczoraj rano pojechalam po autko wszystko wymienione rachuneczki paragony i z pocałowaniem w rączkę spokojnie przyjechalam do domu....prawie....poniewaz ja jako prawdziwa blondynka wracałam sobie z kolezanką do wrocławia tak sie zagadalysmy na autostradzie ze ominelysmy wjazdy do wrocka do oławy i znalazlysmy sie kolo wjazdu do opola<hahaha> wiec delikatny nawrót i autostradą do wrocławia dobre co sama do dzis sie ztego smieje
WIĘC MOJA PRZYGODY Z AR SĄ CIEKAWE!!!
---------- Post added at 08:47 ---------- Previous post was at 08:45 ----------
Co do poprzedniego właściciela czkam na sprawe wszystko jest w toku ,więc będę was informować na bieżąco
Trzeba bylo dac znac bysmy spota z tej okazji zrobili w Opolu![]()
no nie pomyślałam![]()
Błąd ,błąd![]()
zamiast ze Szprotawy do wrocka zrobic 160km to ja zrobilam 320km
Sama przyjemnośc Alfa jeżdzić![]()
... i żyli długo i szczęśliwie![]()
czytając ten temat, aż włosy na karku mi się zjeżyły...
ale jak w amerykańskim filmie - miłość zwyciężyła...
oby Alfa spłaciła kredyt zaufania wobec Ciebie to raz, a dwa - powodzenia w walce ze sprzedającym, no i daj znać jak będą jakieś nowe fakty.
pozdrawiam
Karolina, jeszcze nikt nie widział Ciebie, ale chyba wszyscy znają przez historię twojej alfy
Zbieraj się na spot w środę. Jest szansa, że ja też będę i to z moją córąPrzywieź alfę i córę
![]()
ja i ona - "iniemamocne"