Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 62

Temat: Grupowa wymiana opon w Warszawie, czy pisałby się ktoś?

klucz
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał andy1980 Zobacz post
    Cześć,
    A jaki byłby koszt prania tapicerki i woskowania (polerka ręczna) moim woskiem w samochodzie Alfa Romeo 147? Pozdrawiam
    Koszt prania tapicerki welurowej po rabacie to 157zł. Podana cena dotyczy przednich foteli, tylnej kanapy i boczków. Jeżeli do tego chciałbyś uprać także podsufitkę (45zł) i wykładzinę dywanową (34zł), cena łączna wyniesie 236zł.
    Jeżeli chodzi o cenę woskowania, to zależy jaki jest to wosk. Proponuję ustalić to podczas wizyty W-SPA.

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    147

Domyślnie

Cześć
    Czy w cenę woskowania wchodzi również czyszczenie plastików i szyb? Co do woskowania to T-Cut w kolorze nadwozia więc nic trudnego (sam nim woskowałem). Daj znać proszę co do ceny bo ja niestety ostatnio nie mam czasu podjechać. Pozdrawiam

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    01-486 Warsaw PL / 95014 Cupertino CA
    Auto
    Dające Radość z Jazdy

Domyślnie

Skoro odpisujesz to zapytam tu

Otóż wraz z tym gruponowym myciem korzystając z okazji chciałbym przyjechać i zmienić opony. A dokładnie to przywiozę nowe felgi i nowe opony na zimę - trzeba by to do kupy poskładać założyć na autko. A letnie już czyste zabiorę ze sobą - chyba że coś pomożesz na delikatnie obtarty rant letniej. Co Ty na przyszły tydzień i taką operacje ?
    motor sports can be expressed in one single letter ///M

klucz
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał andy1980 Zobacz post
    Cześć
    Czy w cenę woskowania wchodzi również czyszczenie plastików i szyb? Co do woskowania to T-Cut w kolorze nadwozia więc nic trudnego (sam nim woskowałem). Daj znać proszę co do ceny bo ja niestety ostatnio nie mam czasu podjechać. Pozdrawiam

Jeżeli bedzie prana tapicerka to plastiki i szyby bedą w pakiecie.

---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:09 ----------

Cytat Napisał tygrysio Zobacz post
    Skoro odpisujesz to zapytam tu

Otóż wraz z tym gruponowym myciem korzystając z okazji chciałbym przyjechać i zmienić opony. A dokładnie to przywiozę nowe felgi i nowe opony na zimę - trzeba by to do kupy poskładać założyć na autko. A letnie już czyste zabiorę ze sobą - chyba że coś pomożesz na delikatnie obtarty rant letniej. Co Ty na przyszły tydzień i taką operacje ?

Oczywiscie,podjedz kiedy bedziesz chciał,zrobimy bez kolejki.

Użytkownik Świeżak Avatar lukas
    Mieszka w
    Pruszków/Wrocław
    Auto
    Giulietta 1.4 170km TCT 2013

Domyślnie

Witam
    Podjechał bym w sobotę na wymianę kół jeśli można...mam 16'' alu już z oponami trzeba by tylko je sprawdzić i wyważyć
    A jak wygląda sprawa przechowania kół letnich?? Jak to wygląda cenowo?
    Pozdrawiam

klucz
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał lukas Zobacz post
    Witam
    Podjechał bym w sobotę na wymianę kół jeśli można...mam 16'' alu już z oponami trzeba by tylko je sprawdzić i wyważyć
    A jak wygląda sprawa przechowania kół letnich?? Jak to wygląda cenowo?
    Pozdrawiam
    wymiana kól alu z wyważeniem dla was bedzie kosztowac po rabacie 56zł przechowalnia koł to koszt 155zł a samych opon to 140zł

csharp
    Gość

Domyślnie

słuchajcie - byłem, wymieniłem, wyprostowałem felgi - miejsce pierwsza klasa! Dostałem spory rabat, w kolejce nie stałem (korzystajcie póki można, bo jak się wieść rozejdzie to będzie płacz ) oponki wymienione szybko i sprawnie, do tego prostowanie dwóch 17 calowych alusów - perfekcyjnie. Z mocno wygiętych na coś bardzo prostego - @klucz zna się na rzeczy
    oczywiście jestem po zimie na zmianę na letnie. Życzę sukcesów nowego miejsca - @klucz daj koniecznie znać na forum jak się z klimą uporacie - pewnie po sezonie zimowym będę o tym myślał ale 1 klienta już masz

maly_swd
    Gość

Domyślnie

wlasnie, jak bedziesz robil klime to daj znac, bede drugi

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    01-486 Warsaw PL / 95014 Cupertino CA
    Auto
    Dające Radość z Jazdy

Domyślnie

Byłem sprawdziłem i mogę śmiało powiedzieć ze jest to miejsce dla osób które chcą by auto było potraktowane wyjątkowo. Jest sporo myjni - po prostu myjni w okolicach Warszawy - Natomiast tu przyjechać można pogadać, zasięgnąć rady co do opon, felg, czy też samej pielęgnacji samochodu. W moim przypadku Panowie bardzo szybko zmienili koła - te które były na aucie zostały mi oddane tak wyczyszczone ze zamiast w garażu mogę je trzymać w salonie Samo auto zostało rewelacyjnie posprzątane .... po powrocie do domu zostało tylko wymienić wycieraczki z welurowych na gumowe na zimę i można już oczekiwać śniegu.

Tak więc jeśli ktoś oczekuje ponadstandardowej jakości usług (wliczając w to poczekalnie w której sobie spokojnie pooglądałem meczyk i napiłem się gratisowej kawy) to jest to miejsce idealne. Ja swojego już do rzeźników którzy na innych myjniach ręcznych nie patrzą że ciągną wężem po karoserii już oddawał nie będę. Mam nadzieje że poziom usług będzie taki cały czas - ja chętnie wrócę

PS. Jak zrobicie serwis Klimy to oczywiście też wpadnę
    Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 06-11-2011 o 17:00
    motor sports can be expressed in one single letter ///M

Maar
    Gość

Domyślnie

Również polecam tą miejscówkę. Dziś odebrałem zimowe felgi, które oddałem do sprawdzenia i prostowania. Szybko i fachowo wylądowały tam gdzie ich miejsce czyli na aucie.