Witam i pozdrawiam to się nazywa zakup, Ja też tak miałam ten i żaden innya miał być opel
![]()
Witam i pozdrawiam to się nazywa zakup, Ja też tak miałam ten i żaden innya miał być opel
![]()
Gratuluję i witam!Moja bella to też spontan...
![]()
Wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum...Co to było? Takie szybkie i piękne?
To 145 boxerek oczywiście!
To widzę, że wielu tak kupuje samochody. Ze mną było podobnie. Szukałem diesla, a jak przypadkiem na allegro trafiłem na AR 146 1,9 TD prawie natychmiast byłem zdecydowany ją kupić. Choć wcześniej przeglądałem oferty "popularnych" wozów jak VW, opel itp. I nie żałuje takiego spontanicznego zakupu.
Alfa diesel - hm, też powoli nad tym myślę.
heheWidze, ze nie jestem jedyny. I podobnie jak wielu tutaj wpisujacych sie rowniez interesowalem sie Niemcem- a dokladniej Passatem. Na razie nie żałuje :wink:
Polecam! Jazda z frajdy jest, bo silniczek swoje potrafi. Tak bardzo, że jak ktoś jedzie ze mną pierwszy raz, trudno mu uwierzyć, że to "ropniak".Napisał J@rek
to niech popatrzy na obrotomierzNapisał Carlos 1979
![]()
![]()
Zapewne czytaliscie juz wszyscy, ze ropka drozeje :| a szkoda...jeszcze wczoraj rozmawialem z kumplem, ze teraz diesel to nie glupi pomysl...![]()
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
A zamienniki napędu silnik alfy toleruje?![]()
moj to tez spontan, powiem wiecej nastepna tez bedzie alfa:-)
szkoda, ze nie ma połączenia diesel+automat w starszych alfach.