kurde Ja przyjade chyba Toyotą z moją bo nie mogę kierować a Kasia Alfą się boi jechać
bo wczoraj się tak schlałem że jeszcze nie wiem co się dzieje więc troche strach za kółko wsiadać
kurde Ja przyjade chyba Toyotą z moją bo nie mogę kierować a Kasia Alfą się boi jechać
bo wczoraj się tak schlałem że jeszcze nie wiem co się dzieje więc troche strach za kółko wsiadać
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Mnie dzisiaj nie będzie, next time się poprawię. KamilDG wizytówki odbiorę na następnym spocie. Mam nadzieję że to nie problem. Jeszcze raz sory
Dobra to jestem pierwszy??
No to dzięki za spota...trochę zimno, ale ekipa jak zwykle wyśmienitaDzięki Pablo za naklejkę
![]()
pozdrawiam
A I DAWAĆ ZDJĘCIA![]()
dzięki za spota, mam nadzieję że nie ostatni w tym roku...
pare fotek: https://picasaweb.google.com/1131935...LydweDrw66CtgE
pozdrowionka![]()
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
ja także dziękuję za spotai Katce i Adamsowi za kiełbaskę
![]()
ziiiiimno było bardzo ale atmosfera super![]()
Omen napisz jak tam szkody po tym lataniu... mam nadzieję że tylko z wierzchu tak wyglądało...
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
P4 dzięki za organizację, nie byłeś taki zły. Było super tylko pierońsko zimno, ale dzięki tak licznej ekipie można się było grzać w "kupie". Omen a dopiero co Ci na grillu mówiłem jakie drogie są zderzaki przednie do przedliftowych 147-ek, chyba wykrakałem. Mam nadzieje że szkody nie są duże. Pozdrawiam wszystkich zmarźniętych alfaholików.
Ja też dziękuję za spotkanie, mimo że zimno było naprawde fajnie ! Pozdrawiam wszystkich i licze na kolejne spoty !
PS. Czekam na więcej fotek, i chyba wszyscy tego chcą ;D
Witam i pozdrawiam
Milo bylo Was zobaczyc w Realu
Moze nie przyjechalem Alka, ale zloty to tez ladny kolor
Adam