Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Temat: Oto jak chłopcy z Allegro pastwią się nad naszymi bellami...

metrim
    Gość

Domyślnie

Taak, niech sobie tkwią w tym "mylnym błędzie"
    Dzięki temu kupiłem cudną Alfę za dobre pienioądze, a wyblądało to tak:
    - handlarz przywozi z Niemiec wypiszczoną Alfę
    - łapie się na jej urok pierwszy łoś, wszyscy znajomi tłuką mu jake to będzie miał wydatki, robi rozrząd i parę innych rzeczy w Ganineksie wywala grubą kasę i uznaje że znajomi mieli rację - sprzedaje
    - łapie się na jej urok drugi łoś, wszyscy znajomi tłuką mu jake to będzie miał wydatki, robi turbo też w Ganineksie wywala grubą kasę i uznaje że znajomi mieli rację - sprzedaje taniej niż kupił
    - KUPUJE JĄ JA :mrgreen:

ViP Romeo Avatar robak#21
    Mieszka w
    Chorzów
    Auto
    coś tam wrzeszczy...

Domyślnie

Cytat Napisał Kosiar
    Cytat Napisał mrutyna
    Jedynym rozwiązaniem i wytłumaczeniem tego jest to że AR w kierownicy posiada chyba jakieś czujniki i poprzez linie papilarne wyczuwa łosia i aby ten łoś jej nie uszkodził sama się "wyłącza" taka blokada
    dokładnie tak :mrgreen: mnie to tam lata niech dalej uważają że niemieckie auta są super przecież nie będziemy ich wyprowadzać z błędu :mrgreen:
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: DOBRE :!: :!: :!: DD
    [*]

Kosiar
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał metrim
    robi rozrząd i parę innych rzeczy w Ganineksie
    ja zaraz po kupnie tam zrobiłem te rzeczy chciałem mieć spokojne sumienie odnośnie rozrządu czy to źle że serwisuje moją alfe tam ? :roll:

ViP Romeo Avatar robak#21
    Mieszka w
    Chorzów
    Auto
    coś tam wrzeszczy...

Domyślnie

Cytat Napisał Kosiar
    Cytat Napisał metrim
    robi rozrząd i parę innych rzeczy w Ganineksie
    ja zaraz po kupnie tam zrobiłem te rzeczy chciałem mieć spokojne sumienie odnośnie rozrządu czy to źle że serwisuje moją alfe tam ? :roll:
    mam do nich blizej ale do Ganinexu za chu....a nie pojade ,naciolem sie u nich i nigdy wiecej tam nie pojechalem ,za to polecam Alfe TUR w Bytomiu same +++ !!!!od 2 ,3lat tam smigam kontakt rewelacyjny
    [*]

ViP Alfa i Omega Avatar Lopezius
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 SW 1,9 JTD

Domyślnie

Dzięki takim opiniom stać mnie na Alfę . Dbam o nią i wiem że kiedy bedę ją sprzedawał nie będę musiał nic ukrywać, a jak już ją sprzedam (pewnie za parę groszy) to kupię następną (już jestem chory na 156) za też niebardzo wygórowaną cenę, a jak kupię od kogoś kto też o nią dbał to bajka.
    A z tego co widzę (na każdym z forów AR), wszyscy chuchają na swoje Alfunie.
    I tak się to będzie kręcić. Ja już się zaraziłem wirusem i jak będę kupował nową to napewno będę szukał furki od jakiegoś Alfaholika, a jeśli ktoś kupi moją to napewno zarazi się miłością do AR.
    To nie są samochody dla mas i niech tak pozostanie. :>>
    Była: 145 - 1,3 Boxer
    Jest: 156 - 1,9 JTD SW

Użytkownik Pirat drogowy Avatar AlfaFAN
    Mieszka w
    Pińczów
    Auto
    Fiat Tempra 1.6&2.0... mam nadzieję, że wkrótce Alfa Romeo...

Domyślnie

nie plakac, lecz cieszyc sie trzeba dzieki temu moja wymarzona 156 bedzie jeszcze tansza :mrgreen: :twisted:
    "germancom" nie wytlumaczysz, wiec Panowie dajmy spokoj niech sobie gadaja...a jak kiedys w swoim golfie 3 "gti"(od kobiety z niemiec z niskim przebiegiem ) stana na swiatlach z chocby "slabsza" Alfa i zostana gdzies tam daleko w tyle to bedzie inna rozmowa :mrgreen:
    "Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee

ViP Alfa i Omega Avatar Lopezius
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 SW 1,9 JTD

Domyślnie

Moja zazwyczaj jest słabsza ale i tak stają i wąchają moje spalinki. Ja mam tylko 1,4 a knockout'ję takie fury że aż mi głupio. Nogę niestety ciężką mam i odbija sie to na portfelu- tylko Ultimate-98 i zawsze pierwszy
    Była: 145 - 1,3 Boxer
    Jest: 156 - 1,9 JTD SW

J@rek
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Milano_155
    Ale te opinie dziewne :? Zawieszenie wiadomo ze u nas nie wytrzymuje dlugo, a jak ktos zaniedba i pasek mu strzeli to jego wina :wink:
    Z doświadczenia, nie z magla:
    Zawieszenie peżotów - szmelc jakich mało
    Zawieszenie passatów: patrz na mnie a nie rusz mnie, tam są nawet łożyska kijowe
    Zawieszenie audi A3 - jako tako, ale daleko im do subaru czy do camry
    Zawieszneie mercedesa osobowego - jest OK, prawie tak dobre jak w subaru .
    Daewo - sypie się jak diabli.

A sądzę, że inni też tu moga swoje 3 grosze dołożyć

Nie wiem ile ma moje zawieszenie, w kazdym bądź razie przesuwam się po Łodzi, jakie sa ulice wiadomo, zrobione na razie około 7000 i na razie cisza.

Kosiar
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał J@rek
    nie masz racji , kolega ma puga 306 jeździłem tym autem jako pasażer i jako kierowca auto jest już u kolegi rok na codzień normalnie użytkowane i uważam że wpadanie w dziury jest super miękko i miło

adasco
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał J@rek
    .
    na jakiej podstawie to stwierdzasz?
    Uwazam, ze jest nie do zabicia, o ile nie poleci belka...