http://moto.allegro.pl/phorum/read.p...68966&t=468966
Może by tak ich zakrzyczeć?![]()
http://moto.allegro.pl/phorum/read.p...68966&t=468966
Może by tak ich zakrzyczeć?![]()
Wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum...Co to było? Takie szybkie i piękne?
To 145 boxerek oczywiście!
wiedziałem że ta rejestracja na allegro kiedyś się przyda
post napisany![]()
zre benzyne...
to ciekawe czym on wczesniej jezdzil. dwojka w dieslu na rozkreconej pompie? :mrgreen:
Ale te opinie dziewne :? Zawieszenie wiadomo ze u nas nie wytrzymuje dlugo, a jak ktos zaniedba i pasek mu strzeli to jego wina :wink: I ogolna zasada: Kochaj albo rzuc :!:
Jeszcze chcialem dodac ze w przypadku awaryjnosci to jest tak ze jak sie komus zepsuje np VW to nic, bo one sie moga osuc, a jak Alfe to juz ze zlom i ciagle sie psuje itd :roll:
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
jestem ciekawy skad tyle nienawisci do alf (awaryjne, psuja sie) przeciez to koncern fiata i czesci sa zunifikowane dla alfy, lanci i fiata
np silnik twin spark ma chyba ten sam rozzad co fiat silniki te nie roznia sie az tak - chyba ze sie myle
Gość pewne ma przykre wspomnienia związane z Alfą i próbuje zniechęcić innych, niech zgadnę kupił tanio Alfę, dołożył i sprzedał jeszcze taniej![]()
eh... kto by takie pierdoły czytał? Nie mówiąc o tym, kto by się tymi pierdołami przejmował...
Pozdrawiam.
- Rafał
z zazdrości :!: bo My mamy piękne Auta a oni nie :!: :!:Napisał OO__V__OO
DD
DD
DD
DD
szczerze to ja tych ludzi nie rozumie... nie wiem dlaczego ale po prostu nie rozumie, czy oni na prawdę tak uważają czy mają jakieś halo? Albo na prawdę źle trafiają, przecież mi się ten samochód nie psuje, może jestem jakimś wyjątkiem ale na naszym forum jest wiele ludzi, którym te samochody się nie psują.
Jedynym rozwiązaniem i wytłumaczeniem tego jest to że AR w kierownicy posiada chyba jakieś czujniki i poprzez linie papilarne wyczuwa łosia i aby ten łoś jej nie uszkodził sama się "wyłącza" taka blokada![]()
![]()
dokładnie tak :mrgreen: mnie to tam lata niech dalej uważają że niemieckie auta są super przecież nie będziemy ich wyprowadzać z błędu :mrgreen:Napisał mrutyna