jutro będe wracał z Buku do Poznania więc sie okaże![]()
Zresztą... paliwko tanieje więc nie ma się co przejmować.![]()
![]()
![]()
Wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum...Co to było? Takie szybkie i piękne?
To 145 boxerek oczywiście!
kiedyś Kaes wyśmiał mnie jak powiedziałem, że turlam się 60km/h na 5 biegu i że zmieniam biegi przy 2,5tyś obr/min.ja nie wiem jak tam wasze boxery ale moją jade do pracy niecałe 6km, nagrzeje sie do ~65/70st przy czym ostanio mi w mieście spaliła 9.20l
przejechałem coś ok. ~370km. Oczywiście czasami dam jej w gary by nie 'zdziadziała'
aczkolwiek chciałbym matiza tak na podjazdki by Alfe zrobić do końca
![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
NIe no trzeba przyznać w ogóle że nasze alfy są bardzo NIEekonomiczneja w swojej w mieście to tak 10 litrów to jest minimum. A na trasie to mam rekord najniższego spalania koło 7,5 nawet koło 7
Ale w poprzednim samochodzie z silnikiem 1,6 i chyba 105KM spalanie w mieście 9 a na trasie rekord mój to było 5,9 litra. Tak więc Alfy są w sam raz dopasowane do pochłaniania benzyny, ale dają coś w zamian. Po prostu tu czujesz że jedziesz i zawsze praktyczni masz pod nogą ten zapas mocy
)
Wściekłe SUKI
Wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum...Co to było? Takie szybkie i piękne?
To 145 boxerek oczywiście!
Od 4tyś zaczyna sie zabawa u mnie![]()
katalogowo tu osiąga pełną moc, i da sie przytrzeć nosa "tuningowcom"![]()
No ja wlaśnie wczoraj to zrobiłemJechałem przez centrum dwupasmówką i Beta jechała ale obniżona na maksa przyciemnione szybki ranty takie że szok do tego wydzior większy niż mój komin w domu ogólnie wieś tańczy i śpiewa o jeszcze zapinki na masce ale jak przyszło co do czego... porażka. do 3 tys szliśmy równo. a potem to tak została w tyle. przy 3 już zacząłem hamować bo nie było sensu się bawić jak widziałem jak daleko jest. A potem zamiast jej kierowca zrównać się ze mną i rękę podnieść za jakąś tam 'zabawę' to wziął i wywalił faka. No cóż po prostu burak z BMW
![]()
Wściekłe SUKI