Jest tylko strasznie nie przemyslany rozmiar glosnikow, elipsy 5x7 a zeby takie dobre znalesc to wydatek od 500zl. a tak samo dobrze grajace 6x9 kosztuja 200zl ^^
Jest tylko strasznie nie przemyslany rozmiar glosnikow, elipsy 5x7 a zeby takie dobre znalesc to wydatek od 500zl. a tak samo dobrze grajace 6x9 kosztuja 200zl ^^
gadanie, są takie głośniki dostępne w sklepach car audio nawet po 160 zł za komplet z peiynga, dwudrożne, ale wysokie zawsze można odpiąć czy też całkiem wywalić ze środka głośnika i założyć kopułkę
6x9 też wejdą, przymierzałem![]()
verdebiancorosso
Gdzie Ci tam wejda 6.9jak zobacze zdjecia to uwierze bo u mnie nie ma najmniejszej opcji, chyba ze nie wlozone do srodka tylka przykrecone na zywca do tapicerki
A kto z nas tak by skrzywdzil lalunie
![]()
13 nie wsadze bo to dla mnie imitacja glosnika.
W rozmiarze 5x7 jedynym slusznym rozwiazaniem (z dostepnego towaru na allegro!) jest to http://allegro.pl/hertz-esk-570-grat...935270973.html
U mnie graja Pyle Wave 5x7 ale chyba już nie produkują tego modelu
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Ja temat bede ogarnial po nowym roku, wygluszenie boczkow, wzmacniacz w bagajerku i takie tam pierdolki.
Jak ktos ma foty takich rozwiazan u siebie to tez chetnie zobacze![]()
Tam nie ma opcji zeby weszlo 6.9 . Musial Ci dac 5x7![]()
6x9 pewnie ze wejdzie ale wtedy bedzie trzeba mocowac do tapicerki a maskwonice sobie ... no wiecie co![]()
Mierzylem jeszcze dzis 16, i jesli ktos jest zdolny to da rade tak pomodzic zeby weszla ale to juz jest wyzsza szkola jazdy i moim zdaniem nieoplacalna poniewaz trzeba zaczepy od tapicerki troche poprzesowac i wlozyc pod plaskiki glosnik tak zeby jeszcze opuszczonej szyby nie dotykal.
A 13 to idealne rozwiazanie jesli komus malo zalezy na basie lub ma gdzies wlozony subwoofer.
Można zastosować coś takiego:
http://allegro.pl/dystanse-nowe-glos...945527465.html
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Dystanse do 13 da sie w kazdym sklepie od car audio zakupic, lub samemu zrobic.
Ale jak nikt nie robil manuala do takich rzeczy to postaram sie zrobic krok po kroku srubka po srubce![]()
(przynajmniej w tym sie moze jakos przydam bo od strony spraw technicznych u mnie slabo)
Takie pytanie jeszcze, od czego sa te dziwne pompki nie pompki z bagajerku za oslonami po lewej od akumulatora?