Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy 1234567891011121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 132

Temat: SWAP 2,4 20v 175km w miejsce 1,9 16v

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Ostrów Wielkopolski
    Auto
    Seat Leon FR

Domyślnie

No ja cię rozumiem że wyjście na podwórko zrobienie paru zdjęć jest czasochłonne. Czyli tak naprawdę "Rogal" ci nic przy aucie nie robi tylko firmy powierzone przy czym ty przepłacasz... Bo twój "Tuner" tego nie robi bez interesownie. Z twojego pisania można łatwo wywnioskować że prowadzenie topicu o samochodzie jest całkowicie bez sensu bo po co.

Użytkownik Fachowiec Avatar slavol
    Mieszka w
    Chodzież
    Auto
    Ford

Domyślnie

Cytat Napisał rybakmj Zobacz post
    Są ludzie i robią zdjęcia,mi na foto w ogóle nie zalezy.
    Ale nam zależy, bajek się naczytaliśmy. Ekran jest cierpliwy, natomiast z fotografią jest kłopot, zawsze może się znaleźć autor zdjęcia (filmu) i klops.
    Ja przestaję tu zaglądać.
    Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...

Użytkownik Romeo Avatar twardy
    Mieszka w
    Bielawa/Wroc
    Auto
    Była 156 20V, chwilowo jakieś Mitsu

Domyślnie

Dawca jest już w kraju? Może kilka fotek na rozluźnienie atmosfery...

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał twardy Zobacz post
    Zaraz będą fotki od osoby, która zajmuje się sprowadzaniem. Rybak, jesteś pewny że trzymałeś w rękach gt666? A może to było tylko zdjęcie od tunera?
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

Użytkownik Znawca Avatar kylo1986
    Mieszka w
    Podlasie
    Auto
    166 2.4 20v Fl x2, 159 1.9 8v

Domyślnie

Czytam ten wątek od samego początku i tak czytam sobie, czytam no i już mnie ...... bierze, bez obrazy, ale co to za modyfikacje gdzie twoim jedynym zajęciem jest dzwonienie i sugerowanie czegoś wykonawcy, nawet łap sobie w oleju nie upaćkasz- inna sprawa że jakbyś się narobił przy samochodzie to byś tu nawalił zdjęć po sam sufit. Inna ciekawa sprawa to to że piszesz ze tobie na fotach nie zależy, czyli na rozgłosie, a ten temat to niby co jest????????????
    A jeżeli twoje sugestie będą niewykonalne, albo ktoś nie będzie chciał ich wykonać, bo na przykład skróci to drastycznie żywotność silnika, bo i takich znam gości to co wtedy (szeroko się uśmiechnąłem i tylko dlatego napisałem tutaj, bo twoim zajęciem jest- ''telefoniczne konsultacje/sugestie/rozwiązania/wytyczne''- ciekawe jestem czy ktokolwiek sprosta oczekiwaniom) . Dla mnie w twoich planach są dwie rzeczy które sie wykluczają, bo ma to być samochód do codziennego użytkowania i ma mieć najlepiej 3 z przodu. Przy 3 z przodu trzeba robić wszystko w samochodzie od chłodzenia, aż po takie duperele jak rozpórki z tyłu i przymusowy gwint w zawieszeniu

Swoją droga zabierasz się do roboty jak mój kuzyn i obyś nie skończył jak jego samochód- silnik miał mocny jak diabli tylko zawieszenie i reszta osłabły, a do wymiany tych elementów pojazd nie dożył
    Ostatnio edytowane przez kylo1986 ; 25-11-2011 o 12:24

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

Cytat Napisał twardy Zobacz post
    Lepiej filmik nie dało rady sie powstrzymac

Użytkownik Znawca Avatar rybakmj
    Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto
    Kia Sportage 1.6 PB 177km

Domyślnie

Cytat Napisał rybakmj Zobacz post
    Intersują mnie wszystkie zagadnienia związane ze swapem jednostki 2,4 20v 175km do mojej alfy
    Pierwsze zdanie w temacie raczej mówi wszystko.

Jesli ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem to przetłumacze: ten temat miał na celu zgromadzić chocby szczątkową wiedzę swapu 1,9-2,4 20v,a nie jakieś domniemane intrygi i pytania " czemu Ty nie robisz zdjęc,czemu Rogal to robi, czemu kto inny spawa".Ludzie, daje auto do tunera,ten ma swojego gościa ,którego wynajmuje na takie "fuchy" typu cooler i spawanie w kwasie i nie rozumiem w czym problem.Brakuje wam fotek w stylu " zrób foto z kartką ,że to TY " ??? I co mam teraz zderzak ściągać,albo wyjąć swoją hybryde ???

Czy przepłacam ,czy nie to akurat moja sprawa.Nikomu w portfel nie zaglądam,więc i mi niech nikt nie zagląda.Dla kilkuset złotych taniej ciągać auto od Ajfasza do Kajfasza mi się nie opłaca.

Chce ktoś bawić się w śledczego ,czy kogo tam chce,to ułatwie : auto będzie pokazane gdy będzie gotowe,do czasu ja się nie odzywam,a kto chce niech dalej prowadzi rozprawki.

Przepraszam za mój ton.

Cytat Napisał kylo1986 Zobacz post
    co to za modyfikacje gdzie twoim jedynym zajęciem jest dzwonienie i sugerowanie czegoś wykonawcy, nawet łap sobie w oleju nie upaćkasz
    A kto tu pisał,że ja mam to robić ???

Bimsky-co trzymałem wiem nalepiej.U Rogala jestem średnio co 2 tygodnie,bo przejeżdżam tamtędy i zawsze chcę coś przegadać.Łaskawie zamknij prosze mój temat-moloch w "nasze belle".

Twardy - info na PW.

Co do tematu:

Auto będzie oddane do pablogarage, albo do ital-performance.Prace ruszą na przełomie styczeń/luty.Fot również nie będę robił osobiście.Do czasu wyjazdu auta,ja się nie odzywam
    .Zainteresowanych proszę o PW.

Out.
    Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 25-11-2011 o 15:12

Hanys Romeo Avatar george11
    Mieszka w
    slask
    Auto
    GT, Lancia Ypsilon 1,3 JTD 03'było jest BMW 225xe, Ford Custom 2.0 2018.

Domyślnie

kto jak kto, ale moderator, zamiast dolewac oliwy do ognia, powinien przynajmniej z obowiazku powstrzmac sie od głupich komentarzy, i OT,

Rybak niestety, ale po tym jak sam namieszałes musisz sie teraz liczyc z takimi wpisami, ja po prostu na Twym miejscu nie komentował za duzo, mysle ze czyny powiedza wiecej niz slowa, zycze udanych prac.

pzd.

Użytkownik Fachowiec Avatar slavol
    Mieszka w
    Chodzież
    Auto
    Ford

Domyślnie

Cytat Napisał george11 Zobacz post
    kto jak kto, ale moderator,
    no przecież też człowiek.......
    Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

Który powinien pilnować tu pozadku a nie dolewac oliwy do ognia.
    Rybak nie przejmuj sie plebsem, który nie potrafi zrozumieć ze lubisz mieć czyte ręce i wolisz oddać auto do specjalisty.
    Czekam na wyniki
    Więc pozostajemy już w 5 i walczymy z 1.9