Raczej, że nie daje... Sprzedaż całej grupy regularnie spada, sprzedaż samej AR to lipa, sprzedaż Lancii poza Włochami mieści się w granicach błędu statystycznego...
Tylko że samo auto się NIE sprzedawało i nie sprzedaje, co pokazuje przykład wycofania go z produkcji mimo braku następcy... Znasz podobny przykład z tej klasy aut? Ja jakoś nie kojarzę...
A mnie będzie i to bardzo. Mam wrażenie, że nie jestem osamotniony... Cóż zrobić, kupię sobie Saaba najwyżej albo Volvo, ewentualnie Subaru.
Noooo... I już go nie ma... jak i V6 Busso... Poza tym, gdybyś spojrzał na różnicę w cenie nowego auta z każdym innym silnikiem a 2.4, to mocno być się zastanowił, czy warto tyle dopłacać - nie pamiętam dokładnie ile, ale różnica była kosmiczna.
Tak, jak na diesla jest OK. Przy całej bezpłciowości TBi można go prawie stawiać na równi...
Bo nie miałem możliwości wyboru innego. Brak wolnossącego silnika w ofercie uważam za jakąś kpinę. Ale co zrobić... Pisałem już, że zamiast tego gwiżdżącego MA wolałbym TS-a 2-litrowego.
Pozdrawiam.