Ja też chce pozdrowienia jako nienadający się moderator![]()
Ostatnio edytowane przez Jagiel ; 29-11-2011 o 19:34
Uwaga, uwaga. Nowy nieoficjalny (pewnie Trybik jeszcze go nie znalazł) film przedstawiający nowe kreski 1.9 16V Heavy Duty Big Turbo JTD. Nie wiem jak inni ale ja widzę rękę Rogala i czuje śmierdzące kłamstwa Trybika. http://www.youtube.com/watch?v=3EDNhYFYD_I
Pozdrawiam Mamę, Tatę, szanownych Moderatorów, kolegów z pracy, psa i wszystkich motocyklistów.
Bimsky, osoba decydujaca sie na funkce moderatora, decyduje sie tym samym na to ze bedzie bezstronna, i starała sie pracowac na dobro forum i userów, rozwiazujec problemy i łagodzac konflikty, a nie wypisywała zlosliwe komentarze, jesli nie rozumiesz tej funkcji to zostawiam to bez komentaza.
nieznajomosc historii marki Alfa Romeo nie powinna byc sprawa decydujaca czy mozna sie tu wypowidac czy nie, wszyscy juz wiedza je jestes jedynym prawdziwym alfitsi na forum, nie musisz tego przypominac przy kazdej okazji.
pzd.
Ostatnio edytowane przez george11 ; 26-11-2011 o 18:45
bimsky po raz kolejny, BEZ wysilku, udowadnia ze WIE doslownie wszystkobezstronny Pan moderator ... dzis juz takich nie ma ... zostali tylko cyganie
![]()
..... powered by www.cinsoft.pl
I tu żeś przegł pałę, teraz w 100 procentach przypominasz mi wieśniaków ze stolicy którzy przyprowadzają samochody do takiego i takiego gościa i nie ważne ile nie ważne jak tylko ma być 400 koniuchów lub ileś tam. Nie obnoś się z forsą bo ona często na drzewach kończy, a mistrzem prostej to każda ..... potrafi być (bo jak na razie to twój projekt na to się zapowiada), byle koniuchów było dużo i jako takie zdolności manualne do w miarę szybkiego zmieniania biegów. To nawet w twoim killowaniu widać, to że kogoś na światłach zjadłeś to super osiągnieciem nie jest przynajmniej dla mnie inna sprawa ze niektóre twoje zwycięstwa są jakieś mało realne, albo po prostu cię puścił, co i ja czasem robię jak widzę że obok debil stoi i tak potem go wyprzedzę. Osiągniecie to jak się gonisz z gościem 50 kilosów, a potem za tobą na stacje zajeżdża i się pyta co to za silnik, albo na trasie spotkasz coś mocnego i wtedy nie odstajesz albo odskakujesz mu
I co ma mądrość do tego czy kogoś stać, tak naprawdę to ty sam nie wiesz co ci wsadzą twój jedyny cel to trójka z przodu, a te twoje wykłady o turbach i takie tam to bez obrazy ale mądrość internetu i wujka GOOGLe
I nie wiem za co rybak sie obrażasz, na początku walisz wykłady, potem piszesz ze łap nie brudzisz i tylko kontrola się zajmujesz, to ze takie teksty wyskoczą to można było się domyśleć.
A bimsky i grzybek_bgi napisali to co ja pisałem i kasowałem, bo nie chciałem zejść ze schodków (przenośnia) i co do moderatora bym się nie czepiał bo chyba każdy może swoje zdanie przedstawić i on też człowiek na każdym forum jest podobnie
Ostatnio edytowane przez kylo1986 ; 26-11-2011 o 20:43
Debile, i nic nie poradzisz. Rybak , wiesz co robic z 2.4 trztmam kciuki !
Dyskusja na bardzo wysokim poziomie.
Fajnie. :|
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Niby zima idzie a chłopakom hormony buzują... Dajcie sobie na zatrzymanie bo takie ubliżanie sobie nikomu nie służy a już na pewno nie wizerunkowi forum.
Do roboty moderatorzy!
Temat: SWAP 2,4 20v 175km w miejsce 1,9 16v
Co kogo obchodzi, czy sam robi, czy zleca firmie.