Czytając wasze wpisy już teraz rozumiem czemu mi w ASO powiedzieli że nie są w stanie sprawdzić faktycznego przebiegu.
Czytając wasze wpisy już teraz rozumiem czemu mi w ASO powiedzieli że nie są w stanie sprawdzić faktycznego przebiegu.
Moja Bella
Akurat w przypadku JTSa to żaden problem!
Ja sie nie przejmuje kolego bo mam pełną dokumentacje oraz faktury za przeglądy z niemieckich serwisów do samego końca to kolega
andrzejm36 założył ten temat a ja napisałem tylko o czym słyszałem i z jakim przypadkiem się sam zetknołęm
JTSy jak wszystkie inne benzyny miały włączone ODO.
nawet darmowym FESem to sprawdzisz.
Dzięki!
Tylko czemu w ASO twierdzili że nie ś w stanie ustalić przebiegu?
Wot zagwostka.
Moja Bella
To zrób im reklamę jakie to barany są
Może dlatego iż jak masz 156 z 2002r. to hodometr wyświetla 0km. Jak jezdziłem za 156 to nie spotkałem żadnej innej z lat 02-03, co by hodometr nie wyświetlał 0km.
W dalszym ciągu poszukuje odpowiedzi na pytanie, czy po ingerencji tzw. poprawy stanu licznika, nie zostanie ślad w ecu w postaci zmiany zapisu daty programowania ecu? Jest taka data na pierwszej stronie przy diagnozowaniu programem fes.
A ja to niby z którego roku mam JTSa?
Zarówno ASO jak i ja we własnym zakresie odczytuje przebieg.
Z tego co pamiętam to nie zostaje ślad. Przy czym ja osobiście nie kręciłem żadnej.
Pamiętam tylko że wytropiłem przekręt w jednej 166 z jtd i nie było tam zmiany daty programowania.