Wkręt udanyw środowisku Alfisti nietrudno o wstawiennictwo za Bellą
Ty może jeszcze nie złapałeś wirusa "Alfa"
ale to choroba silnie zakaźna!
Wystarczy, ze "czarna" zlapala juz wirusa.O srodowisku juz to i owo wiem, wiec nie dziwi mnie rzeczone wstawiennictwo - pelen szacunek dla Panstwa.
Na obrone dodam, ze jako nalogowy palacz od tych niecalych dwoch tygodni nie jaram w aucie, bo mi jakos tak jej szkoda (Mondek nie mial tyle szczescia). Mozna to uznac za pierwsze "objawy" chycenia wirusa...![]()
Jaka tradycja ludzie (2 spotkania)?!?!? Proponuję zrobić jeszcze spoty w środy i najlepiej na bemowie (bardzo lubię jeździć na bemowo). Jest nas w warszawie garstka a spotów wszelkiej maści już co najmniej 3. Jaki jest tego sens? Nie rozumiem...
Myć ? trzeba polerować, woskować, czyścić i pucować
Przed jutrzejszym spotem proponuje już zacząć kłaść kolejna warstwe wosku![]()
Jutro wpadam !
krawat, podpisuję się pod postem Zmianowego.
Faktycznie nie ma nas w Warszawie dużo, ale i tym niewielu osobom może nie pasować 1 termin. Fajnie by było się spotkać 'całą gromadą' Alfisti, ale czy masz pomysł, żeby wszystkim dogodzić, bo ja mówię jasno, że nie. Dla mnie de facto jesteśmy i tak jedną grupą, na KEN wpada każdy, kto ma akurat czas i życzenie.
Jeśli możesz, wpadaj - tu podpisuję się pod postem Yonasha.
Co do Bemowa, to myślę o tym miejscu na wiosnę - może nawet da się zrobić zrzutę na jakiś tor
---------- Post added at 20:15 ---------- Previous post was at 20:11 ----------
Masz rację, już trzeba picować Belle na jutro!! Twoja może być wzorem![]()