Witam.Muszę wymienić górne wahacze ( wybity sworzeń ) mam troszke ograniczony budżet.Jakie wahacze mam wybrać FAST,QAP czy STENBERG AUTOMOTIVE ?
Pozdro
Witam.Muszę wymienić górne wahacze ( wybity sworzeń ) mam troszke ograniczony budżet.Jakie wahacze mam wybrać FAST,QAP czy STENBERG AUTOMOTIVE ?
Pozdro
QAP jak wytrzyma u Ciebie 10tyś bez luzów to będzie dobry wynik...
chyba z tego wszystkiego najlepszy bedzie stenberg, choc szczerze ci powiem ze jak dobrze poszukasz to trw wyjda cie 100zł drozej, aczkolwiek byl temat o stenbergach na forum poszukaj sobie,ci co zamontowali pisali ze jezdza i poki co nie narzekali.
Bierz stanberga,mam i polecam.
PORSCHE CAYENNE S 4.8 385KMMITO 1.4 LPG 78KM NERO ETNA
ALFA TO WIĘCEJ NIŻ AUTO.....TO PASJA
HISTORIA 159 http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...adalberto.html
HISTORIA MITO http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...nero_mito.html
Witam. Odradzam Veme, miałem i wytrzymały jakieś 20 tyś km, teraz mam Delphi i narazie jest ok a te FAST czy QAP to jeden kij, ogólnie są do d...y.
Ostatnio edytowane przez krzysiek-lex ; 25-06-2011 o 16:01 Powód: dopis
Chyba nie będzie Ci się opłacało oszczędzić, bo i tak szybko znów będziesz musiał wymienić. Mój mechanik nie zamontuje Ci nic niżej od TRW, często bierze oryginały z ASO - sam na swojej 156-stce testował różne wynalazki. Naprawdę, nie oszczędzisz kupując tańsze. Chyba, że drogi masz równe jak stół to może wyszedłbyś na tym, ale w Polsce to nie możliwe.
Słyszeliście może o firmie Lemforder, oni robią także wahacze do Alfy. Niestety, bardzo drogie.
Jedyny miarodajny wskaźnik jakości kodu jednostka WTF/min - czyli programisty dzień powszedni...
Wielki błysk - czarny pysk czyli elektronika dzień powszedni...
Ponawiam temat.. ja tez mam Problem z wahaczami Przednimi górnymi.. wymienilem rok temu 20tys km zrobilem i zima Przyszla i zaczely trzeszczec na kazdym dolku strasznie to slychac w kabinie. a mialem delPhi i mechanik mi Powiedzial ze gumy tak swardnieja na mrozie. bo w lecie nic... sPokoj. no i Poleca tylko TRW... 245zl za jeden zahacz dobra cena????ma ktos Podobne Problem?
Zastukaj do kolegi Puotka. Wydaje mi się że zaoferuje Ci za dużo lepszą cenę. A ma dobrą opinię na tym forum.
Skontaktuj sie z puotkiem, cena bedzie nizsza o jakies 50zl.