Co do problemow z BT i telefonami opartymi na Androidzie to moge tylko zasugerowac zmiane oprogramowania. Mialem podobne klopoty kiedys, ale po zmianie softu na CyanogenMod 7 wszystko smiga.
Co do problemow z BT i telefonami opartymi na Androidzie to moge tylko zasugerowac zmiane oprogramowania. Mialem podobne klopoty kiedys, ale po zmianie softu na CyanogenMod 7 wszystko smiga.
Wszystkim życzę zero usterek, ja już mam dość.
Przywyknij, zauważyłem że to zależy od telefonu i BTS-a z ktorym sie komunikuje. Sa rejony, gdzie mnie słychac gorzej, są takie gdzie beznadziejnie. Niestety iPhone z B&M nie stanowi udanej pary jeżeli chodzi o działanie mikrofonu. I tak jak pisałeś kogoś słychać swietnie, mnie z reguły źle.
Witam,
Niestety mojej ukochanej Julce "coś" się stało. Od czerwca 2011 roku przejechalam 10tys km z haczykiem. Zamierzałam sie właśnie umwaiać na 1szy przegląd, zalecany po 10 tys km. Auto jest garażowane. Dziś po rannym odpaleniu, auto zaczęło chodzic jak"traktorek", a po kilku sekundach zaczęła migac na żółto ikonka silnika. Wczoraj przejechałam nią 200 km i jazda była bez zarzutów. Benzyna zatankowana na "sprawdzonej" stacji 3 dni temu. Mają ja wziąć na "diagnozę" do serwisu. Mając masakryczne doświadczenia z problemem "zapalania się ikonki silnika" w Nisanie Micra ( wymiana łańcucha rozrządu, koszty naprawy 3,5 tys), obawiam sie że jest to jakas poważna awaria. Pan z ASO zapewnił, że 1szy raz się spotyka z takim problemem...ale ja panom z ASO nie wierzę. Czy ktoś z was miał podobny problem?
Pozdrawiam
A po powtórnym odpaleniu wszystko już było ok.? - jak tak to nie masz co się przejmować. Tak się czasami zdarza jak odpalisz zbyt wczesnie przed zakończeniem testu czujników przez ECU (szczególnie jeśli zmieniły się warunki od czasu ostatniego uruchomienia silnika - np. inna jest temperatura)- najlepiej poczekać jak machnie wskazówkami i dopiero odpalać
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Mi wczoraj przy minus 15 stopniach odmówiła posłuszeństwa klamka tylnich drzwi. Znaczy drzwi się otworzyły ale po tym otwarciu klamka zaczeła luźno "latać" i drzwi nie chciały się już zamknąć w ogóle. W związku z tym niestety przez 3 kilometry musiałem wracać z otwartymi drzwiami (i duszą na ramieniu) przy akompaniamencie dzwięku komunikatu o otwartych drzwiach. Auto postało przez noc w garażu i wszystko wróciło do normy.
Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 31-01-2012 o 21:42
motor sports can be expressed in one single letter///M
Hej,
Tak, po ponownym uruchomieniu( po kilku godzinach) znowu zaczęła migać ikonka silnika. Zgodnie z zaleceniami pana z ASO skontaktowałam sie z panem od lawety, aby przewieźć Juleczkę do ASO i przy 3 uruchomieniu auta w tym dniu i wyjechaniu z garażu podziemnego, przestała migać, a silnik pracował prawidłowo. Posiedzieliśmy sobie z panem od lawety w aucie wsłuchując sie w prace silnika i wpatrując sie w deskę rozdzielcząPan stwierdził, ze nie ma sensu brać jej na lawetę. Dziś podjechałam z nią do ASO, podłączyli do komputera, który"wychwycił jakis bład, ale juz go nie sygnalizuje". Pan mechanik stwierdził, że prawdobodobnie zalał sie jakiś cylinder ( hmm, mam nadzieje, że nie pokręciłam) i jeśli jeszcze raz to sie wydarzy, to ja rozkręcąi będą szukać przyczyny, a na razie mam normalnie jeździć...staram się nie przejmować i zgodnie z waszymi zaleceniami odplam ją bardziej delikatnie. Mam nadzieję, ze to tylko nic poważnego
Pozdrawiam
Dzis zapaliła mi sie lampka od hamulcy i wyswietla mi sie przy odpalaniu info na desce CHECK BRAKE PADS.
Wiadomo, ze chodzi o klocki hamulcowe, ale czy ktos mial to u siebie juz... czy napewno to oznacza ze sie koncza klocki???
Bo slyszalem ze np w Fordach niektorych jest opcja ze gdzies na stykach przy klockach pojawi sie wilogoc albo np lod i nie do konca dobrze wowczas moze wysylac info komputer o rzeczywistej sytuacji tych klocków...
Mial ktos cos takiego u siebie???