najlepsza jest skórzana wg mnie, tylko obitka ics-u może być ewentualnie, i szkoda że to wszystko jest aladrewno więc wyglada trochę słabopewnie żeby drzazgami nie dostać po nosie wrazie czego
najlepsza jest skórzana wg mnie, tylko obitka ics-u może być ewentualnie, i szkoda że to wszystko jest aladrewno więc wyglada trochę słabopewnie żeby drzazgami nie dostać po nosie wrazie czego
no właśnie niby alfa uchodzi za limuzyna i nie była wcale tania jak wychodziła z fabryki
a mimo to pewne elementy ozdobne wnętrza sa bardzo słabej jakości,,
zakłacaj drewno , ja na poczatku troche sie balem, bo kiedy zimno to kiera zimna i dlużej sie "ociepla" i myslałem ,ze bedzie sie slizgac kiedy bedzie goraco ale nawet latem gdy stoi na słoncu mniej sie nagrzewa , moi synowie na poczatku marudzili bo ,swiezy kierowca wystraszony ,spiety mowili ,ze lapki sie poca ale juz sie objezdzili i jest ok
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
kierownica drewniana fajnie wygląda.. według mnie..
gorzej prezentuje się z bliska jakość tego plastodrewna na konsoli
tak przeglądałem forum i fajnym, tanim pomysłem jest oklejenie konsoli okleiną
można tez obkleić konsole skóra pod kolo np boczków drzwi lecz to droższy wydatek..
trzeba by się zapytać forumowego wyszywacza jaki kosz takiego zabiegu..
wtedy konsola fajna w dotyku elegancka..
ja mialem w poprzedniej 156 skore i zmienilem na drewno po tym jak przejechalem sie ( i zobaczylem) drewniana kiere u kuzyna.. wg mnie jest ladniejsza co do trzymania to super ale jak reka sie zapoci to jzu gorzejteraz w mojej drugiej belli mam skore znow i po przemysleniach mimo ze drewniana kierownica jest duzo bardziej klimatowa stylowa i w ogole mmm to skorka lepiej lezy w dloniach
![]()
Ja jestem zwolennikiem skórzanych.
A ja w swojej miałem plastikową i jakoś przelatałem rok czasu![]()
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
ja po tych postach stwierdziłem ze
kierownica na pewno zostanie zmieniona na drewnianą
napisałem do naszego obszywacza czy dało by rade nakleić skórę na konsole np kolorze boczków drzwi i połowy tapicerki czyli taki kremowy kolor.. ciekawe jak by to wyglądało ..
zastanawiam sie co zrobić z gałka zmiany biegów może dwu kolorowa czarno&kremowa hmm..