Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 75

Temat: AR 159 z UK

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    AR 156 2.4 175 KM

Domyślnie

Cytat Napisał Jony88 Zobacz post
    Jutro podjade i obczaje bo mam wolne akurat.

---------- Post added 18-01-2012 at 00:12 ---------- Previous post was 17-01-2012 at 23:59 ----------

To jakiś polaczek chce opchnąć tą Belle?
    Nie wiem czy Polak, ale chyba nie (wg danych jakie podaje). Z resztą na maile odpisuje po angielsku

steevr
    Gość

Domyślnie

A moze do Belgii chcesz sie wybrac?? http://www.2ememain.be/autos/autos/a...a+159&start=41
    http://www.2ememain.be/autos/autos/a...l=&pc_id=&afd=

Mysle ze czasem lepiej jest wyskoczyc gdzies samemu za granice , obejrzec kupic i wrocic z tym za co zaplaciles.

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał steevr Zobacz post
    A moze do Belgii chcesz sie wybrac?? http://www.2ememain.be/autos/autos/a...a+159&start=41
    http://www.2ememain.be/autos/autos/a...l=&pc_id=&afd=

Mysle ze czasem lepiej jest wyskoczyc gdzies samemu za granice , obejrzec kupic i wrocic z tym za co zaplaciles.
    Raczej przepłaciłeś. Podałeś ogłoszenia do 2 samochodów, które obstawiam, że w praktyce nie istnieją. Pierwszy link nie ma żadnych danych teleadresowych, drugi - zaledwie telefon.
    Tutaj masz auto, które istnieje:
    http://www.2ememain.be/autos/autos/a...s%2Falfa-romeo

AR z 2007 roku z automatem, przebieg 215 tysięcy kilometrów. 6900 euro. To daje kwotę łączną auta do rejestracji ok. 35 tysięcy złotych. Do tego dochodzi koszt wycieczki na miejsce i powrotu - załóżmy, że w 1000 PLN się zmieścisz. 36 tysięcy złotych. No cóż - okazja pełną gębą. Zwłaszcza, że za te same pieniądze kupisz auto już do nas sprowadzone, z przebiegiem na poziomie 60% tego, co tutaj mamy, do tego jeszcze z powymienianymi kluczowymi elementami (rozrząd, egr, itp.).

Nie łudź się, że za granicą nie ma ogłoszeń, które są wałkiem takim samym, jak te na Allegro. Na mobile i podobnych portalach aż się roi od takich "pseudookazji", jakie przytoczyłeś.

Mieszkasz w Brukseli, tak? To wejdź na jakiś portal ogłoszeniowy, sprawdź sobie ceny 159-ek w Brukseli i będziesz miał pogląd, ile tam się płaci za takie auta.
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Użytkownik Romeo Avatar YonasH
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Brerrrrra V6

Domyślnie

Cytat Napisał Jony88 Zobacz post
    Jutro podjade i obczaje bo mam wolne akurat.
    Podjedź, ale nie mów, że na czyjeś zlecenie
    Dowiesz się zapewne, że auto już sprzedane, a Johny3 dzień później będzie mógł je wciąż kupić

...brzmienie V6 - bezcenne!

Użytkownik Znawca Avatar karmal
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    Maserati Ghibli S 3,0 410KM

Domyślnie

Oj bardzo mnie ciekawi jak się ta historia skończy

Łada Niva prod. 2010 w posiadaniu od 02.2017 )

Aktualnie Maserati Ghibli S

Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał karmal Zobacz post
    Oj bardzo mnie ciekawi jak się ta historia skończy
    Ja Ci mogę powiedzieć - żadnego auta nie będzie i tak się skończy. Tu nie ma wróżenia z fusów - prezentów na tym świecie nikt za darmo nie rozdaje.

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

Szkoda drogi Jony'ego.
    Kolejna odsłona przekrętu nigeryjskiego.
    Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T

Użytkownik Znawca Avatar metan
    Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI

Domyślnie

Ja to czasem nie mogę wyjść z podziwu jak łatwo ludzie się wkręcają w takie historie. Wpłacić kasę komuś kogo na oczy nie widziałem, kto bóg jeden wie gdzie mieszka itp.
    Mam do sprzedania 159 TBi za 24 tys, auto (wersja europejska) czeka w Richards Bay, w terminalu po lewej stronie. Proszę wpłacić 2 tys w celu przygotowania auta do wysyłki, opłacenia frachtu itp. Auto jest tak tanie gdyż klientowi urwało nogę i zmuszony jest kupić wersję ze skrzynią automatyczną. Zdjęcia mogę wysłać na maila. Jak tylko auto pojawi się w Antwerpii umawiamy się przy terminalu i spisujemy umowę.Może jest ktoś chętny? Mogę to samo naskrobać angielszczyzną (koniecznie łamaną).
    Ostatnio edytowane przez metan ; 19-01-2012 o 14:38

BURATINO
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał metan Zobacz post
    Ja to czasem nie mogę wyjść z podziwu jak łatwo ludzie się wkręcają w takie historie. Wpłacić kasę komuś kogo na oczy nie widziałem, kto bóg jeden wie gdzie mieszka itp.
    Mam do sprzedania 159 TBi za 24 tys, auto (wersja europejska) czeka w Richards Bay, w terminalu po lewej stronie. Proszę wpłacić 2 tys w celu przygotowania auta do wysyłki, opłacenia frachtu itp. Auto jest tak tanie gdyż klientowi urwało nogę i zmuszony jest kupić wersję ze skrzynią automatyczną. Zdjęcia mogę wysłać na maila. Jak tylko auto pojawi się w Antwerpii umawiamy się przy terminalu i spisujemy umowę.Może jest ktoś chętny?
    COOL ale jak to mowia-Naiwnych nie sieja,sami sie rodza

Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał metan Zobacz post
    Mam do sprzedania 159 TBi za 24 tys, auto (wersja europejska) czeka w Richards Bay, w terminalu po lewej stronie. Proszę wpłacić 2 tys w celu przygotowania auta do wysyłki, opłacenia frachtu itp. Auto jest tak tanie gdyż klientowi urwało nogę i zmuszony jest kupić wersję ze skrzynią automatyczną. Zdjęcia mogę wysłać na maila. Jak tylko auto pojawi się w Antwerpii umawiamy się przy terminalu i spisujemy umowę.Może jest ktoś chętny?
    Za droga. Jakbyś wystawił takie ogłoszenie na otomoto z ceną 15 tysięcy Euro - to na pewno zapaliłby Ci się telefon...

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia