ja też zamawiałem z allegro i też się jest różnica.Jest ktoś na forum kto może polecić jakiegoś sprzedawce?
Miałem zadać to samo pytanie ewentualnie czy ktoś ze Szczecina orientuje się gdzie takie części można dostać. Moja mimo pięknego opisu i zapewnień jest jaskrawo srebrna co w przyłożeniu do reszty elementów wygląda jak czarny do białego.
Witam!!!jestem na etapie wymiany radia i głośników i mam mały problem bo nikt mi nie potrafi powiedzieć jaki jest rozmiar głośników w ar 147 5 drzwi!!!pomoże ktoś?????????!!!!!!
A nie da się zmierzyć starych?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
A ja mam pytanie bo przy wyjmowaniu fabrycznego radia (za pomocą gwoździ- bardzo sprawnie poszło) napotkałem na problem że radio nie chce wyjść do końca żeby dostać się do kabli, nie chce nic urwać a już nie działa mi zapalniczka-nie wiem czy ciągnąć na siłę czy co zrobić bo nie chce dalej czegoś uszkodzić.
Jedyne co mi w takiej sytuacji przychodzi do głowy to rozebrać schowek pasażera i od tamtej strony się dobrać do radia.
jakieś wskazówki jak to zrobić żeby niczego nie uszkodzić? i jaki kabelek będzie odpowiedzialny za zapalniczkę żebym wiedział czego szukać po montażu?
Wyjąć radio możesz podważając je czymś twardym i płaskim. Zaślepki można kupić na allegro coś w graniach 30 zł
Z wyciągnięciem nie mam problemów, zaślepki też mam jednak nie mogę go wyciągnąć do końca, nawet nie mam miejsca żeby wepchnąć palce żeby odłączyć kable od radia, dlatego szukam innego sposobu jak się do nich dobrać i opcja ze schowkiem jest ok tylko jak to dokładniej zrobić. Do tego tym wyciąganiem radia odłączyłem/urwałem (jeszcze nie wiem) kabel od zapalniczki i czy ktoś wie który kabel jest za nią odpowiedzialny i jak ją naprawić ?