a mocowanie mcpersona ? może jest słabo dokręcony
Nie chce się upierać przy swoim. Jeśli zamierzasz sam robić to posprawdzaj najpierw wszystko dobrze. Skoro tyle już wydałeś to pewnie nie chciałbyś wymieniać dobrych części. Pamiętaj że stare oryginały wytrzymają czasami dłużej niż nowe zamienniki a nawet oryginały. Stopniowo przez eliminacje sprawdzaj wszystko. Kiedyś w innym samochodzie klocki mi potrafiły stukać![]()
Jezeli dobrze mi sie wydaje to 156 ma zawieszenie wielowachaczowe, mcperson to raczej nie wtym aucie, owszem łożysko amortyzatora moze już być zużyte i też może pukać.
Jak nie ma rozwiązania to nie ma problemu
a poduszka amortyzatora
http://allegro.pl/poduszka-amortyzat...035704028.html
Poduszki amorów dostała nowe przy wymianie amorów. Idziemy w kierunku końcówek drążków a jak nie to to maglownica - ale poczekam z tym jak będzie cieplej.
Widziałem, że zignorowałeś mój post, ale naprwdę radze tylko spojrzeć czy masz te metalowe sprężynki na zaciskach. To wydaje się banalne i nieprawdopodobne, ale miałem właśnie tak, waliło mi zawieszenie niby, a po założeniu sprężynki jak ręką odjął...w każdym bądź razie samo sprawdzenie nic Cię to nie kosztuje![]()
Andy1970, może to banalne, ale miałem podobny problem, stukało z przodu, jakby nawet po prawej stronie, co się okazało, wsiadł mechanik i mówi....................wkór...... mnie to twoje stukanie, podłożę gumki pod śruby od pokrywy silnika.............. cisza![]()
Atl^ntis dobreciekawe jaka była twoja mina. Jak będziesz wiedział już co ci puka to licze że się podzielisz wiedzą.