W swojej wymienialem i nie bylo zadnych cudow.Jedynie od nowa ustawialem zegarek i date.Oprocz tego zresetowal sie licznik kilometrow,kontrolny.
W swojej wymienialem i nie bylo zadnych cudow.Jedynie od nowa ustawialem zegarek i date.Oprocz tego zresetowal sie licznik kilometrow,kontrolny.
koledzy jak to bylo z odpinaniem aku??Najpierw + nastepnie - i przy podpieciu na odwrot czyli - i +??Pozdrawiam
Miałem dzisiaj zamiar kupić tą Futurę ale zostałem zmuszony do odstania 20 minut w kolejce bo dziwnym trafem dwóch kolesi przede mną akurat byli z reklamacjami na te właśnie akumulatory. Jeden miał 1.5 roku, drugi 2 lata. Oba aku trzymają po tym okresie połowę swojej pojemności. Facet ze sklepu potwierdził że dużo jest reklamacji na nie.Mam Centre Future 77Ah jakieś 3 miesiące i nie ma problemu na odcinkach 15km do pracy i z powrotem.
Chciałem postąpić patriotycznie i wesprzeć rodzimą firmę (która to należy do amerykanów ale to przecież nasi przyjaciele) no ale w tej sytuacji, dopłaciłem 30zł i wziąłem Varte.
mam jeszcze takie moze glupie pytanie co zrobic gdy przykladowo calkiem padnie aku i nie da rady otworzyc drzwi i dostac sie pod maske??Jak mozna otworzyc auto??Probowalem tez dzis otwierac kluczem wkladajac go do zamka ale jakos nie moglem go przekrecic.Dlaczego??
zamarznięty zamek?
"For me the most important thing in a car is fun. It has to make you happy" Jeremy Clarkson
takie cos moze byc??http://allegro.pl/k2-vulcan-500-ml-o...042670765.html
P.S.ale co gdy pada aku i chcemy dostac sie do srodka??