Kuba, nie kombinuj bo w końcu przekombinujesz![]()
Kuba, nie kombinuj bo w końcu przekombinujesz![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
czemu nie ? akurat te zapinki sa bardzo fajne i mozna by zamontowac ale bez zamka bo tak to bez sensu bieganie i troche wiocha.no i jeszcze pamietaj ze pod te zapinki musisz zniszczyc maske wiec to nie bedzie tak ze ci sie znudzi odkleisz i tyle![]()
o co k'mon???
Bez zamka ;P ? wprawdzie mieszkam na strzeżonym osiedlu ale co jak postawie się na Pradze ;P i nie będę miał silnika jak wrócę ? xD
Zamek musi być, zapinki w tym wypadku mają być fajnym detalem..
Co do maski że trzeba zniszczyć to wiem.. i właśnie to mnie najbardziej przeraża.. bo żeby się tego podjąć naprawdę musiałbym znaleźć kogoś kto to robił i ogarnia temat.. bo niewyobrażam sobie że pojadę do warsztatu i powiedzą "spoko, spoko zrobi się" a potem przyjadę i okaże się że krzywo wywiercili te dziury w masce i "estetyka" przestanie istnieć..
Silnika to Ci nikt nie wymontuje, ale akumulator może się ulotnić![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Dokładniestąd zamek napewno zostanie.. mnie tam się podoba że trzeba najpierw odblokować
żeby otworzyć zamek xD niewiem co Wam przeszkadza w tym
Ale tak czy siak będę ogarniał temat jak się cieplej zrobi który warsztat już to robił, jakiś od tuningu w wawie.. Zapytam też w sklepie tym internetowym czy coś wiedzą gdzie i jak..
tutaj masz niby do 147 http://www.tuning1.com/info,3131 http://www.tuning1.com/info,3131
a tu 147 po fl z zapinkami
![]()
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
po to są zapinki z zamkami, żeby było sportowo, estetycznie i bezpiecznie
verdebiancorosso
Jestem świadom istnienia tych z zamkiemale jakoś bardziej ufam grubemu ryglowi o zamka maski.. niż małemu zameczkowi w zapinkach
więc temu dajmy już spokój.. wiem że da się mieć rybki w akwarium
a nie tylko jedno albo drugie.. Gdzieś taki cytat widziałem ;D
kt0sfajny dzięki za fotodaje to jakiś obraz.. a zapinki z linka o nieeee w życiu.. tamte co pokazałem ładnie się na równo chowają w maskę a te do driftowozu się nadają
![]()