NIUNIA to nie terenówka - OMIJAJCIE DZIURY .Wymieniajcie oleje - elementy podlegające wyeksploatowaniu ( przed a nie po wyeksploatowaniu- WYKONAJCIE 2X W ROKU PRZEGLĄD EKSPLOATACYJNY -WIOSNA JESIEŃ .
A będziecie pomykać - pomykać - pomykać a koledzy i znajomi będą zazdrościć - zazdrościć - zazdrościć i komentować z podtekstem złośliwości , a co jeszcze się nie zepsuła . Kurduple jedne od ludowychaut.
Tak na marginesie płyn do spryskiwaczy radzę kupować Orlenowski nie jest agresywny do gumy i lakieru .
Szerokości - przyczepności.
i JAK DRÓŻKĄ POMYKASZ TO ALFISTÓW PIĄTKĄ WITASZ.
KaKa
Raczej odradzam płyn do spryskiwaczy z Orlenu! Wytrąca się jakieś gówno i zapycha dysze!
o tutaj jest bardzo ładna isntrukcja jak dobrze wlać płyn, http://www.videojug.com/film/how-to-...en-washer-tank
---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:50 ----------
o a ten jest ponoć najlepszy http://shop.advanceautoparts.com/web...T%7CGRP2077___
Totalna amatorszczyzna..Jak by mi taki mechanior wsiadł do auta i nie zabezpieczył fotela, kierownicy i.t.p. to bym go pojechał. I najważniejsze nigdy ale to nigdy nie zostawiajcie auta na biegu podczas obsługi auta! A ten lejek to dla chorych na Parkinsona?
Co do lejków są w IKEI takie dwa małe sprzedawane w komplecie za jakieś grosze, idealnie pasują do wlewu Julki, bo trzymają się w nim bez przytrzymywania ręką. Co do płynów unikajcie TurtleWax, może i czyści dobrze ale ma strasznie intensywny zapach, taki denaturatowo-cytrynowy. Zapach bez problemu przechodzi do środka samochodu i zostaje w nim na tyle długo, że rano śmierdzi skiśniętą cytryną j po spryskaniu szyby wieczorem chwile przed wjechaniu pod wiatę. Również osoba jadąca za mną bezprobemowo czuła kiedy uzywałem spryskiwaczy![]()
Ja "tankuję" Orlen i jest OK. Chciałem kupić Selenię, ale nawet w Pol-Carze do spryskiwaczy leją coś innego.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Ja niestety muszę sprostować opinie o genialności DNA i jakoby wspomaganie nim miało być równoważne jeździe autem z napędem na 4 koła. Dzisiaj podczas, gdy wszystkie wypasione fury sprzede mnie i zza mnie walczyły elektroniką z zimową aurą bokiem przemknęła zabawka Suzuki Jimny jakby nic sobie nie robiąc ze śniegu. Niestety odpychania się 4 łapkami nie narobi żadna elektronika ;(
Czemu nie zrobiłeś tak samo? Wczoraj po Warszawie nareszcie można było w miarę normalnie jeździć - samochodów może z 30% tego co zawsze i większość własnie w sznureczku na prawym pasie
Ostatnio edytowane przez Maciek-156 ; 16-02-2012 o 10:01
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)