Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 51

Temat: A Ja jestem zadowolony ze swojego AR Mito :)))

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    01-486 Warsaw PL / 95014 Cupertino CA
    Auto
    Dające Radość z Jazdy

Domyślnie

Bardzo trafna odpowiedz kolegi Żuczek - Lutraki - pomyśl ktoś kto wie co w Twoim aucie piszczy (i jesli jest to jakaś pierdoła tylko czeka aż sprzedasz nowy samochód za 1/3 ceny). Twoje auto ma jakiś problem to fakt .... ale tłoki ci maską nie wypadły, z kombajnem zderzenia nie miałaś Więc może się okazać że "zamienił stryjek siekierkę na kijek" jesli kupisz używkę Nowy - oczywiście bo kto bogatemu zabroni tyle ze trochę szkoda
    Tobie potrzebny mechanik dobry i ewentualnie piwo na odreagowanie i spojrzenie spokojniejszym okiem na spokojnie nękaj i DOKUMENTUJ każdą wizytę w serwisie (żeby podkładka do FAP była)
    motor sports can be expressed in one single letter ///M

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Geordie
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta

Domyślnie

Cytat Napisał pafka Zobacz post
    Nie za wcześnie u Ciebie na polerkę? Co kilka miesięcy robić polerkę to też chyba nie jest najlepsze wyjście, bo po kilku latach to z lakieru już prawie nic nie zostanie. Zdecydowanie bardziej do mnie przemawia jakiś dobry, twardy wosk.
    Na samą polerkę za wcześnie, ale jak pamietasz, mam rysę na ok. 80 cm z boku. I nie chce już na nią patrzeć :-) Ale może do jesieni poczekam? Zobaczę jak po dobrym woskowaniu będzie wyglądało.

Użytkownik Znawca Avatar metan
    Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI

Domyślnie

Jak widzę grubość tego lakieru to myśląc o poleroweaniu mam poważne wątpliwości

Miss Alfaholicy 2011 Romeo Avatar Lutraki
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Mito Distinctive 1.4 MPI MultiAir 16v 105 KM

Domyślnie

Cytat Napisał tygrysio Zobacz post
    ... Twoje auto ma jakiś problem to fakt .... ale tłoki ci maską nie wypadły, z kombajnem zderzenia nie miałaś ......na spokojnie nękaj i DOKUMENTUJ każdą wizytę w serwisie (żeby podkładka do FAP była)
    FAP mnie nie lubi, a po tym jak dowiedzieli się, że telewizję zaangażowałam to już chyba jestem na straconej pozycji, ale co tam walczę do upadłego. Najgorsze, że salon gdzie kupowałam ma to gdzieś.

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    koło koła
    Auto
    emty

Wink

Cytat Napisał Lutraki Zobacz post
    FAP mnie nie lubi, a po tym jak dowiedzieli się, że telewizję zaangażowałam to już chyba jestem na straconej pozycji, ale co tam walczę do upadłego. Najgorsze, że salon gdzie kupowałam ma to gdzieś.
    coś podobnego, jak tak mozna? telewizje napuszczać na alfę romeo? kto to słyszał, wstydu nie masz dziewczyno, masz parcie na szkło, przyznaj sie celowo psujesz mito i potem do paparazzich dzwonisz?
    am i right?

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar mantis30
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo MiTo

Domyślnie

Cytat Napisał jjokocha Zobacz post
    coś podobnego, jak tak mozna? telewizje napuszczać na alfę romeo? kto to słyszał, wstydu nie masz dziewczyno, masz parcie na szkło, przyznaj sie celowo psujesz mito i potem do paparazzich dzwonisz?
    am i right?
    A coś sensownego masz do dodania? Czy tylko posty nabijasz? Lutraki ma pecha nie tylko ze swoim autem ale i ludżmi od których m.in. zależy stan i przyszłość MiTo. Marne żarty ani nie pomogą w jej sytuacji ani nie rozluźnią atmosfery, wątpię czy Tobie i innym dowcipnisiom byłoby do śmiechu gdyby to ich dotyczyło...

Użytkownik Rowerzysta Avatar marekm
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    służy do jazdy, a nie do oglądania

Domyślnie

Cytat Napisał mantis30 Zobacz post
    A coś sensownego masz do dodania? Czy tylko posty nabijasz? Lutraki ma pecha nie tylko ze swoim autem ale i ludżmi od których m.in. zależy stan i przyszłość MiTo. Marne żarty ani nie pomogą w jej sytuacji ani nie rozluźnią atmosfery, wątpię czy Tobie i innym dowcipnisiom byłoby do śmiechu gdyby to ich dotyczyło...
    to był zapewne cytat z FAPu, ale to trzeba trochę pomyśleć przy czytaniu

Miss Alfaholicy 2011 Romeo Avatar Lutraki
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Mito Distinctive 1.4 MPI MultiAir 16v 105 KM

Domyślnie

Cytat Napisał jjokocha Zobacz post
    am i right?
    Myślałam, że są tutaj normalni ludzie, jak widać nie wszyscy. Dobrze się czujesz człowieku? To co piszesz to chore.

Cytat Napisał mantis30 Zobacz post
    Dziękuję za wsparcie Mantis.
    Facet nie zna sprawy i wypowiada się.

Cytat Napisał marekm Zobacz post
    to był zapewne cytat z FAPu, ale to trzeba trochę pomyśleć przy czytaniu
    Czy to cytat czy nie cytat nie powinno tak się pisać i nie unoszę się tutaj ze tego względu, że dotyczy to mojej osoby.
    Pisanie, że specjalnie psuję auto.....szkoda mojego czasu na pisanie.

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    koło koła
    Auto
    emty

Domyślnie

alez po co to zaraz po imieniu do człowieka na forum, oczywiscie szczerze ci wspolczuje z powodu twoich kłopotów-chwilowych mam nadzieje- chciałem tylko nieco rozluznic atmosfere jako ze moim zdaniem nie masz zadnego problemu, auto na gwarancji, wczesniej czy potem ci go naprawią,
    no coz zycze szybkiego rozwiazania problemow i radosci z jazdy swoim mito
    ps. no i wiecej luzu i usmiechu

Użytkownik Ogier Avatar Wieri
    Auto
    MiTo QV

Domyślnie

Jak możesz powiedzieć, że nie ma żadnego problemu? Nie po to kupujesz samochód za tyle pieniędzy, by potem znaczną część spędzał w serwisie. Nie oczekujemy od aut zupełnej bezawaryjności, tylko awaryjności w sensownych granicach - ale to już przegięcie. To co się dzieje z Miciakiem Lutraki to wg mnie duży problem.