potrzebuje pilnie nr telefonu do użytkownika KarmaGiedon
moze byc na priv
potrzebuje pilnie nr telefonu do użytkownika KarmaGiedon
moze byc na priv
Ostatnio edytowane przez dudzik87 ; 17-02-2012 o 10:49
kupował ktos cos od niego ?? wziął 300 zł i czesci ani jego nie widac
Ostatnio edytowane przez dudzik87 ; 17-02-2012 o 10:57
http://www.forum.alfaholicy.org/czes..._na_forum.html
Poczytaj. Oby to nie był on.
k do jutra nie bedzie kasy ani czesci zgłaszam sprawe do banku i na Policje
Był na forum dziś po 8 pisz PW z ta info o policji i sie odezwie
wiem właśnie że był wysłałem mu wiadomość, pewnie nie tylko ja bo skrzynkę ma juz pełna
Ma tam jednego znajomego zapytaj czy ma kontakt bezposredni do niego
Ja też miałem problem z nim, a można powiedzieć ze dalej mam. Chciałem kupić od niego chłodnice,rure ic turbo i taki plaskik. Na poczatku wszytko ok, pisze ze przyśle. W nastepnym dniu pisałem z nim na gg i juz tak jakoś odbiegał od wysyłki, piszał że nie wyśle za pobraniem bo juz 3 gości zrobiło go w chu** i musiał płacić za wysyłkę.(może po prostu chciał żebym mu zrobił przelew za cześci na konto, ale nie zrobiłem) Na nastepny dzień jakimś sposobem zgodził się że wyśle, może żebym się już od niego odczepił, bo chciał robić innych w chu** a ja mu nie dawałem spokoju. Podałem mu adres i telefon kontaktowy, jak ja poprosiłem go o numer kom. to powiedział że przyśle mi smsa z numerem. Paczke miał wysłać w poniedziałek z rana, do dzisiaj nić nie dostałem i nie chce od niego. Teraz jak coś przyjdzie to nawet nie wiem czy odbierać bo to może być jakiś oszust i włoży do tej paczki jakiś złom.
Pisał do mnie jeszcze jeden gość na forum kupił od niego popielniczke do 147 ani popielniczki ani pieniędzy nie widział.
---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:53 ----------
Jednym słowek kupa chama reszta dziada!!!
Panowie , ja nie ufam sobie a co dopiero komuś.....allegro jest od kupowania ( oczywiscie nie reklamuje) . I życzę powodzenia w pozytywnym rozwiązaniu sprawy