Jak miał obrazić - stwierdzenie wcale nie musi dotyczyć posiadaczy lustrzanek i super obiektywów. Ale w sumie jeśli nie potrafią zrobić fotki lepszej niż kompakt z reala + obróbka to rzeczywiście powinni poczuć się słabo.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
Jak miał obrazić - stwierdzenie wcale nie musi dotyczyć posiadaczy lustrzanek i super obiektywów. Ale w sumie jeśli nie potrafią zrobić fotki lepszej niż kompakt z reala + obróbka to rzeczywiście powinni poczuć się słabo.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Nie bierzcie tego tak bardzo do siebie- chociaż rozumiem że w obliczu rywalizacji w człowieku budzą się naturalne instynkty
Zwracam uwagę na fakt nagminnego i nie do końca udanego retuszu w niektórych zdjęciach- na tym forum piętnujemy wiejski tuning- może czas robić to samo z wiejskim retuszem.
Dla mnie koniec tematu.
Pzdr
Tak, mniej więcej trafiłeś
Wysyłając więcej niż jedno zdjęcie trzeba się liczyć z tym że tylko jedno zostanie wybrane do konkursu. Więc jak ktoś chce mieć pewność jakie zdjęcie znajdzie się w konkursie, niech wyśle jedną pracę.
---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:18 ----------
Interesujące, zważywszy na to że ani zdjęcie 14, ani 19 przy HDR nawet nie leżało
---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:20 ----------
Nikt nikogo nie obraża. Rozmowa toczy się w kulturalny sposób, więc nie widzę takiej potrzeby![]()
Ja zagłosowałem na walentynke, fajny pomysł i rysunek
Jak się nie podobają zdjęcia po tuningu to głosować na te bez tuninguMacie problemy
![]()
Głos na nr 2. Ciekawe zdjęcie.
Trójeczka u m nie wygrywa bez żadnego gadania...
Na 19 zdjęciu jedna rzecz wygląda śmiesznie - jakby z tyłu auta wystawał jakiś prętczy coś takiego, ale to chyba drzewo w tle
Fajne foto.
Ja również głosowałem na nr 3, jest mróóóóz na tym zdjęciu. Aż chciałoby się je podpisać „Nie każda droga zasługuje na Alfę”. Nie jestem przeciwnikiem cyfrowej obróbki zdjęć ale czasam niektóre fotki wychodzą poza skalę. Zdjęcie nr 1 aż szczypi w oczy.
Ostatnio edytowane przez sickboy ; 22-02-2012 o 23:41
A odnośnie 14 zdjęcia - że tak zapytam - co autor miał na myśli?![]()