To ten Twój golf GTD ważył 300 kg?
edit: moją starą bravą 1.2 takiego golfa GTD by zrobił![]()
To ten Twój golf GTD ważył 300 kg?
edit: moją starą bravą 1.2 takiego golfa GTD by zrobił![]()
Ostatnio edytowane przez kiler_911 ; 27-02-2012 o 22:59
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
bez przesady , ale chodził galancie a główną zasługo tego były biegi miał długie biegi jak cholera, no ale nie o nim tu mowa , było i minęło teraz jest bella
jak masz zdrową jednostke to złoty osiemdzięsiąt złapiesz
nawet pod 190
Wszystko już jasne !! przepłyka raczej zdrowa bo po odpięciu jej nie odczułem żadnej różnicy , a co do egr'a zaślepiłem tam na górze(kolektor spalin?czy coś w tym stylu bo na dole przy k.ssącym nie mogłem odkręcił,klucz nawet ułamałem) wcześniej dostawał powera od 3tys/obr a teraz nawet do 2tys całkowicie nie dojdzie i już wpina w fotel jak wcześniej przy 3 tys![]()
Ja miałem właśnie taki przypadek że do 3K to tak normalnie sie zbierała a potem to szatan i w w fotel wciskało niemiłosiernie, po wymianie przepływki i ustawieniu sztangi na geometri wciska tak w fotel już od 2k i ciągnie do końcaa na walnietej przepływce też nie było różnicy czy podpięta czy nie
no nwm zobacze jeszcze jak z tą przepływka ale teraz normalnie wicka nawet nie od pełnych 2k obr
p.s co to sztanga geometrii ?:d
już jest wszystko gitara , przepłływka też dobra , teraz to chodzi![]()
1.9 wciska w fotel ? Chyba jak ktoś Ci przypaździeży w dupeA golfowi mało kto mógł fiknąć,bo tylko Ty sie ścigałeś...reszta normalnie ruszała ;P
Aha,mega długie biegi to akurat minus przy sprincie
tak dla mnie 1.9jtd wciska w fotel powiem szczerze że pod względem że wciśnięcie jest efektowniejsze niż w becie 5 3.0b!!! i co do golfa jeszcze byś się zdziwił , w sumie miałem 2 golfy w życiu ale jednego jedynie 5 msc bo koszty utrzymania mnie pożerały i fakt że było on szybki bo była to 3 2.9b , ale 3 e gtd też bym Cię objechał![]()