Byłem rok temu i w tym roku nie może mnie zabraknąć. Drugi termin jest OK
Byłem rok temu i w tym roku nie może mnie zabraknąć. Drugi termin jest OK
Dlaczego pomimo zajetych terminow juz przez inne zloty (w sumie nie daleko) pada propozycja takich dat??? To jakies swiadome czy nie swiadome konkurowanie???
To powinno byc oczywiste ze jezeli juz gdzies w tym terminie jest zlot to nie mozna proponowac drugiego w tym samym momencie.... Oba terminy kwietniowe jak juz wspomniano sa obstawione wiec nie rozumiem. Pojawia sie tam niedobitki ktore nie dotarly gdzie indziej? Tak to wyglada.
Przepraszam, było to nieświadome posuniecie z mojej strony, gdyż nie przeglądalem forum codziennie w sprawdzaniu dat nowych zlotów/spotów. Wszystko postaram sie jakoś wyjasnic jak kolega dotek78 skontaktuje sie z włascicielem ośrodka nad zalewem.
W tej chwili mimo już kilkunastu wiadomości na PW od użytkownikuw skłaniamy sie do przeniesienia terminu na ostatnią niedziele kwietnia tj. 29 lub już 1 maja (wolne) jeżeli termin 29 kwietnia byłby zajęty, gdyż istnieje taka możliwosc, bo jak wiadomo koniec kwietnia i poczatek maja na ośrodku terminy są napięte (przynajmniej tak było).
Na dniach postaramy sie już oficjalnie poinformowac czy 29kwietnia będzie wolnym terminem.
Na razie termin odległy, ale warto już zbierac ekipe i zaklepac miejsce.
Przepraszam raz jeszcze za kłopot.
Nie no spoko. Po prostu odległość tych zlotów jest na tyle bliska że potencjalnie ponad połowa uczestników mogła by być i tu i tu. Jednak nie jak terminy się pokryją. Jeżeli będzie termin późniejszy i można przyjechać z maskotką klubową (chodzi o nocleg zasadniczo) to ja też bym chętnie się oderwał od codzienności i zawitał do Was. Mam ze śląskiem komfortowe połączenie póki autostrada nie jest płatna![]()
jestem chetny i termin nie robi mi problemu juz moge sie wpisac
to co z tym zlotem?
kiedy?
gdzie?
Też postaram się być![]()
Ja bym się chetnie pisał z tym że też mi bardziej odpowiada końcóweczka kwietnia. Dawno nie byłem w rodzinnych stronach ;-)
AR 159 2.4 Q4, Ti '09 Sedan
noe9 pamiętam jak rok temu dojechałeś pod koniec zlotu, nawet na kiełbaskę się nie załapałeś. Szacun dla Ciebie bo jechałeś prosto z Łodzi, ale w tym roku postaraj się podjechać wczesniej to może coś z grila zjesz. Majster ustawiaj impreze na koniec kwietnia.
Dawno mnie nie było... majster dzięki za info o zlocie
Ja się piszę oczywiście. Co do daty to podejmie się decyzję jak będziesz już wiedzieć kiedy są wolne terminy
Pozdrawiam