Spokojnie.. termin jest do końca marca, także nie ma problemu..![]()
Spokojnie.. termin jest do końca marca, także nie ma problemu..![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
kasa wpłacona
Dzięki Mario.. wszystko dotarło..
---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:46 ----------
W pierwszym poscie zamiesczam numery paczek po wysłaniu.. pod listą jest link do strony, na której można sprawdzać losy paczki..
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
Jesteś w stanie zapodać jakieś zdjęcia gotowego produktu?
Witam.
No kurde skusił bym się na tą dokładkę i spojler może nawet i te progi od GTA ale powiedzcie mi czy jest możliwość montażu u was tych dodatków i malowania pod kolor autka??
Korzystam z lakierni w Mrozach, mała ale przetestowałem chyba wszystkie w okolicy i nikt nie lakierował tak dobrze jak tu.. Jak przyprowadzisz auto to zapewne polakierują i zamontują, tylko od ręki tego nie zrobią, bo klej schnie 24h... więc musiałbyś zostawić auto.. a najlepiej to na 4-5 dni, żeby najpierw dobrać lakier do auta, dopiero polakierować i zamontować.. inaczej to mija się trochę z sensem..
Jak dojdzie to dam znać![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Edwin.. poproszę dane do wysyłki.. Jutro pojedzie druga i trzecia dokładka do właścicieli.. Sorki za drobne poślizgi, kończymy teraz dwa większe zamówienia do Norwegii i Abu Dhabi i będzie spokojniej.. bo ostatni czas był dość ciężki i nie ogarniamy się z robotą.. ..nie żebym płakał z tego powodu![]()
Jak dla mnie to i tak szybko się uwineliście z tematem![]()